Wpis z mikrobloga

@GodEmperorWasRight: Ale to najwyraźniej dokładnie zrobiłeś. Przeraziłeś mnie, chłopie, bo najwidoczniej założyłeś, że jestem turbo progresywnym lewicowcem wyłącznie na podstawie tego, że stwierdziłem, że płeć chromosomalna i biologiczna to nie to samo. Smutny znak czasów.

To tak jakbyś ty napisał, że ludzie z Afryki mają średnio ciemniejszy kolor skóry niż Europejczycy, a ja zacząłbym się na ciebie wydzierać, żebyś przestał chodzić na nazistowskie marsze i mordować Żydów xD
  • Odpowiedz
@Emes91: Nie no aż tak na ciebie nie najechałem. Jeśli tak się poczułeś to przepraszam ale wiadomo, że przez tekst się tak nie przeniesie tego co chcesz dokładnie jakbyśmy rozmawiali twarzą w twarz. Nie przezywałem ciebie od buców ani nic po prostu wyłożyłem swoje poglądy żeby było jasne gdzie stoję. Przecież ja nie neguję tego, że jest taka choroba jak dysforia płciowa itp tylko wkurza mnie to wszystko wspólnie z
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@qwewsik: pół procenta ludności świata rodzi się z zespołem całkowitej niewrażliwości na androgeny, gdzie facet wygląda jak kobieta? Ciekawe.
  • Odpowiedz
@alberto81: #!$%@? co to w ogole za argument, ze studiuje medycyne xD Tam nie ma głąbów? Słabo u niego cośz wiedzą jak nie ma jej nawet na poziomie artykuł€ z wiki. TO jest prawda, że płeć chromosomalna to tylko jeden z aspektów. Równie dobrze osoba z chromosomem Y może być w każdym innym aspekcie kobietą, wystarczy, że gen SRY się #!$%@?.
  • Odpowiedz
@alberto81: przeczytalem wszystkie komentarze i wciaz nie znalazlem odpowiedzi gdzie ta periodykalna krew mialaby rzekomo miec swoje ujscie u tak zwanego faceta? Nosem chyba.
Nazwijmy to po imieniu: urodzil(x)s sie z wypustkiem, albo z dziurka. To jest jedno i jedyne kryterium do okreslenia plci. Albo jestes w stanie to zrozumiec, albo nie. Reszta ideologii, to wyobraznia, ktorą mozna szanowac, kochac albo nienawidzic. Mnie jest wszystko jedno. Wiele juz w zyciu
  • Odpowiedz