Aktywne Wpisy

WolfxTV +149

źródło: Lista Sebastiana
Pobierz
EgzeQTroll +3
Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć fenomen #sodastream?
Mój ojciec sobie to niedawno kupił bo u niego w pracy koledzy też mają i sobie nabijają butlę z CO2 w robocie, ale nie za bardzo wiem jakie są zalety tego typu urządzeń w obecnych czasach, gdy gazowaną wodę/napoje można kupić w każdym sklepie
Mój ojciec sobie to niedawno kupił bo u niego w pracy koledzy też mają i sobie nabijają butlę z CO2 w robocie, ale nie za bardzo wiem jakie są zalety tego typu urządzeń w obecnych czasach, gdy gazowaną wodę/napoje można kupić w każdym sklepie
Bez przesadnego basu. Myślałem o nowych Sony WF-1000XM4 - ale zdania są podzielone, jedni piszą, że za dużo basu, inni że zbalansowany dźwięk.
#sluchawki #tws #audio #audiofile #audioboners
@bonus: dla audiofila tylko na kablu.
MX4 może jutro dotrą :) Póki co mam shanling MTW100 - jako tws do porównania.
I moje ulubione IEM cena/jakość 1more triple driver. CZEKAM czy te wszystkie recenzje i top1 w whathifi jest uzasadnione
Mity o słuchawkach
- piankowe wtyczki, najlepsze jakie kiedykolwiek miałem super izolacja i bardzo wygodne
- przesadny bas, według mnie grają bardzo zbalansowanie z lekka obciętą górą
Samo granie ciężko oceniać, ponieważ EQ jest potężne, można je zamienić w basowe
Ambient mode to złoto, czuć że jest wysoka jakość mikrofonów i łączenie tych wszystkich Ambient/ANC z muzyka to topka. Z jednej strony słyszę, że przejeżdża auto, ale kompletnie mi to nie przeszkadza gdy idę ulicą i jednocześnie słucham muzyki, w moich wcześniejszych słuchawkach ambient mode było fatalne.
Dalej jestem zdania, że charakterystyka muzyczna jest bardzo bezpieczna i skierowana pod dużą liczbę użytkowników, bo to