Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +333
Rozbraja mnie fakt, że tysiące Grażyn w całej Polsce skupiło się na tym, że matka tego potencjalnego mordercy jest jakąś celebrytką i - składając kondolencje - w dupie mają rodziny reszty mielonki z tej renówki xD
#!$%@? xD składać kondolencje to można - a wręcz należy - strażakom i reszcie służb. Musieli mieć naprawdę #!$%@? nocny, piątkowy dyżur przez idiotyzm tej ekipy. Nie wyobrażam sobie, jak bardzo #!$%@? musi być sprzątanie czegoś
#!$%@? xD składać kondolencje to można - a wręcz należy - strażakom i reszcie służb. Musieli mieć naprawdę #!$%@? nocny, piątkowy dyżur przez idiotyzm tej ekipy. Nie wyobrażam sobie, jak bardzo #!$%@? musi być sprzątanie czegoś
Kumpel19 +52
Wielkie historie miłosne wyglądają dziś zupełnie inaczej...
Ukraiński obrońca Serhij stracił obie nogi i wzrok na froncie. Był w śpiączce farmakologicznej przez 20 dni.
Żona Serhija, Lera, "chce być u jego boku..."
"Dla mnie jest symbolem heroizmu i poświęcenia..."
https://streamable.com/iu9vlq (wideo)
#ukraina #wojna #rosja
Ukraiński obrońca Serhij stracił obie nogi i wzrok na froncie. Był w śpiączce farmakologicznej przez 20 dni.
Żona Serhija, Lera, "chce być u jego boku..."
"Dla mnie jest symbolem heroizmu i poświęcenia..."
https://streamable.com/iu9vlq (wideo)
#ukraina #wojna #rosja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Rosyjskie MSZ wezwało zachodnie media do opublikowania pełnej listy dat, w których Rosja dokona inwazji na Ukrainę w nadchodzącym roku, aby rosyjscy dyplomaci mogli odpowiednio zaplanować swoje wakacje." (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#wojna
#ukraina
#rosja
#polska
Przestań ćpać.
Putinowi nie jest w smak wojna, ale ją prowadzi od 2014?
Komentarz usunięty przez autora
też jesteś jednym z dzbanów którzy odmawiają ludziom wybierania sobie przyszłości, jak Ławrow?
@OscarGoldman:
Chcesz dostać linki do zdjęć satelitarnych? Mogę podesłać linki do darmowych satelitów gdzie widać zgrupowania wojsk i to jak to się rozwijało od listopada.
Po #!$%@? mącisz ruska onuco?
Komentarz usunięty przez autora
To numer 1 w Europie jeśli chodzi o złoża uranu
To numer 2 w Europie jeśli chodzi o złoża tytanu
To numer 2 na Świecie jeśli chodzi o złoża żelaza
To numer 2 na Świecie jeśli chodzi o złoża magnezu
To numer 3 w Europie jeśli chodzi o złoża gazu naturalnego
To numer 4 na Świecie w
To numer 1 w Europie pod względem produkcji amoniaku
To numer 2 w Europie i 4 na całym Świecie pod względem długości rurociągów gazowych
To numer 3 w Europie i 8 na Świecie pod względem mocy Elektrowni Atomowych
To numer 3 w Europie i 11 na Świecie pod względem długości tras kolejowych (21.700km)
To numer 3 na Świecie w produkcji systemów lokalizacyjnych
To numer 4 na Świecie pod