Wpis z mikrobloga

Nitro vs Unboxall
Popek vs Parke
Polak vs Ferrari
Linkiewicz vs Way Of Blonde
Sutonator vs Japczan
Ponczek vs TBA
Hejter vs TBA
Młody Muran vs TBA (Nie mam 100% pewności)

Jak wam się podoba aktualnie znana karta Fame 13?
#famemma
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZyjeSobieMarcin: Tak całkowicie szczerze, interesują mnie tylko 2 walki, Polak vs Ferrari i Popek vs Parke (lubię oglądać walki Parke również sportowe), wiadomo, że obejrzę całe Fame MMA dla zasady, nie zmienia to faktu, że ta karta walk nie robi na mnie żadnego wrażenia.
  • Odpowiedz
@ZyjeSobieMarcin: Pierwsza walka coś nowego więc może być. Druga ma swoich zwolenników, aczkolwiek dla mnie nuda. Trzecia walka raczej dymów nie przyniesie prawdziwych no i oglądanie niby tego samego nudne ale format walki do KO mi się bardzo podoba i widziałbym to częściej. Czwarta czyli laski walka do jednej bramki i nuda. W piątej ciekaw jestem co sutonator jeszcze wymyśli krindzowego ale sama walka mnie totalnie nie obchodzi. Ponczek z
  • Odpowiedz
@ZyjeSobieMarcin: na pewno karta nie wystarczy mi na zakup ppv, a nie wiem nawet czy będę się fatygował szukać leslima. Oprócz tych uczestników znanych tylko z fame, znam jedynie popka (który mnie kompletnie nie obchodzi) i ponczka (ale nie aż tak żeby śledzić jego walkę).

Obawiam się, że dla mnie już nie będzie ciekawszej walki w tym roku niż pashabiceps - owca
  • Odpowiedz