Czy ktoś wie jak podłączyć pada do PS5 do iphone? Robię wszystko poprawnie, ale w ogóle mi się nie łączy, próbowałem na dwóch padach i to samo... #iphone #iphone12 #ps5 #playstation
@Kozak97: Przycisk share i playstation aż zacznie migać i mi normalnie wykrywało w ustawienia Bluetooth. Jak nie działa to może coś nie tak z telefonem :(
@Niegrzeczny_gentleman: Patrzę, że jest aktualizacja iOS, zrobię ją i zobaczymy... Ogólnie jest tak, że inne rzeczy bt telefon wykrywa. a pad też jest wykrywany przez inne urządzenia, tylko tak jakby problem pad- iphone
@Kozak97: u mnie na XS z ps4 przez wifi cięło niemiłosiernie, wiec gram tylko na konsoli już xD musze zobaczyć teraz na ps5, bo moduł wifi w 4 był gownem nawet podczas premiery
@Kozak97: U mnie na PS4 przy necie 1 gigabit było bardzo słabo, przy PS5 jest dużo lepiej, ale niestety zdarzają się przycinki. W FPS-y albo Fifę nie pograsz.
@Kozak97: Konsole mam podpiętą kablem do routera i z tego samego routera WiFi 5G i działa na prawdę dobrze. Aż się zdziwiłem że tak można :D Więc ja żadnych problemów nie mam. No i PS5 mam.
#iphone #iphone12 #ps5 #playstation
Więc ja żadnych problemów nie mam. No i PS5 mam.