Wpis z mikrobloga

@NuclearBlast: Wyrzuć cukier kup erytrytol. A co do napojów to złoty środek to napoje zero ale jeżeli u Ciebie nie działa to nie wiem. Z doświadczenia mogę powiedzieć ze im więcej pijesz wody na rzecz słodkich napojów to mniej tych napojów chce się pic
  • Odpowiedz
@NuclearBlast: Zawsze chciałem dużo zarabiać, niestety nie lubię pracować… kurde opie, jak masz jakąś nadwagę/otyłość, to poczytaj co może z tego wynikać, może to Cię zmotywuje.

A jak jesteś chudziutki, to nic nie zmieniaj, najwyżej zęby kilka lat wcześniej stracisz.
  • Odpowiedz
@NuclearBlast: ale w sumie kolega dobrze ci radzi, najlepszą metodą ograniczenia czegoś jest posiadanie dobrej motywacji. Napoje bez cukru ci nie smakują, bo jesteś zbytnio przyzwyczajony do słodyczy prawdziwego cukru - też tak miałem, że herbata smakowała dziwnie ze słodzikiem, a napoje zero tak średnio mi podchodziły, bo nie były wystarczająco słodkie i miały taki charakterystyczny "słodzikowy" posmak. Ale po jakimś czasie się przyzwyczajasz, teraz np. zwykła cola jest dla mnie
  • Odpowiedz