Ej mirki, dzisiaj byłem pierwszy raz z kartą debetową z Alior Syncu w sklepie i chciałem zapłacić zbliżeniowo i coś nie zadziałało i babka do mnie jakoś tak na szybkości, że to nie jest zbliżeniowa itp itd i #!$%@?, to wpisałem ten PIN, ale #!$%@? ta karta chyba jest zbliżeniowa czy w końcu nie?
@muffman: #!$%@? naklejke to jest osobna rzecz jak ktos nie lubi nosic karty to moze sobie nakleic naklejke na telefon zeby miec "wygodniej", mi dziala normalnie na zakupy do 50zl
@Mav666: @Raadoslaw: @h28mD83f03bMf0vd42Xzc3Aa2t2xs4cdRe0: no to jakaś tępa #!$%@? z niej chyba bo nie zdążyłem raz dotknąć i już z mordą do mnie, że to nie zbliżeniowa bo nie ma tego znaczka 'takie fale radiowe'
@muffman: jakas glupia sprzedawczyni, malo osob ma alior syncu to pewnie karte pierwszy raz widziala albo komus innemu nie zadzialala taka sama z innej przyczyny to myslala ze nie mozna tak zaplacic, sprobuj w innym sklepie
@Mav666: niee, miał czytnik pprst nie zadziałało i ona do mnie z mordą, że to nie zbliżeniowa bo nie miała takiego symbolu 'fale sygnalowe' a ja jej mowie ze to zblizeniowa i ona do mnie z mordą ze nie
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
#aliorsync
To co jest w prawym górny oznacza płatność zbliżeniową.
A chodziło jej o kartę visa, bo tam są "fakie fale radiowe"
http://prnews.pl/m/upload/16801002Karta_01_o-1.jpg