Aktywne Wpisy
dzkeson +128
Ci ludzie są autorami dzisiejszego upokorzenia. W imieniu portalu wykop dziękujemy za ten wspaniały wybór. Liczymy na powtórkę za rok :)
#eurowizja
#eurowizja
#eurowizja O co chodzi z tym, że niektórzy już się zakwalifikowali?
Słuchaj phaxi, jako że jest to odcinek pilotażowy, to zebrałem pytania opierając się o przewijające się w twoją stronę pytania oraz domysły. Chciałbym również na wstępie poinformować naszych widzów, że odzew pod tym podcastem będzie kreował kolejne jego części, także widzowie, możecie napisać kogo chcielibyście usłyszeć w kolejnej części oraz skierować do tej osoby pytania, a ja z nich wybiorę te najciekawsze i najczęściej przewijające się oraz zadam je naszym gościom.
Na samym początku chciałbym poruszyć kwestie twojego profilu na Patronite. W jaki sposób udało ci się spieniężyć umieszczanie zdjęć zakupów lub jedzenia na swoim profilu na wykopie? Czy to wszystko wynikło z przypadku czy tez taki zamysł miałeś gdzieś wcześniej z tyłu głowy?
Czym się zajmujesz na co dzień? Z twojego profilu możemy wywnioskować, że wykładasz na Wydziale Fizyki i Astronomii na Uniwersytecie Wrocławskim. Czy jest to prawda? Mógłbyś coś opowiedzieć?
Wracając jeszcze na chwile do tematu jedzenia, ale tym razem chciałbym zapytać o coś innego - Gdybyś mógł zabrać na bezludną wyspę 5 ulubionych przekąsek, co byś ze sobą wziął?
Jeśli miałbyś wybrać kolejno swoje pięć ulubionych piosenek, pięć ulubionych albumów i pięciu ulubionych wykonawców, kogo byś wybrał?
Na wykopie jesteś już od ponad siedmiu lat. Gdybyś mógł przywrócić do życia pięciu mikroblogerów, którzy usunęli na wykopie konta, kogo byś wskrzesił?
Słuchaj phaxi właściwie wyczerpaliśmy już wszystkie zaplanowane tematy, których co prawda nie było za wiele, ale taką mamy specyfikę naszego podcastu. Dziękuję ci za udział w pilotażowym odcinku oraz mam nadzieje że jeszcze kiedyś razem porozmawiamy na łamach NiemegoPodcastu. Mam dla ciebie jednak jeszcze mały upominek na pamiątke . Pozdrawiamy naszych słuchaczy, do usłyszenia!
#niemypodcast #podcast
@POTWOR_ENERGIA_NAPOJ: Nie muw tak do mnei
@Michael_Scott: Dopisałem do listy gości
@phaxi: Moseballe som super tez chcialbym znac ich historie....
@phaxi: A kturom mosewom dzis jestes???
@MondryPajonk: ja chce znac historie jak taki baran jak ty jeszcze nie ma bana na tym portalu
@phaxi: Ja dzis jestem chytrom mosewom
@phaxi: Zjadles jednom paczke w studiu, dwie w drodze do mnei i ci jeszcze malo????
@POTWOR_ENERGIA_NAPOJ: Pierwszy podcast i pierwszy hejter htfffuu na cb
@MondryPajonk: chyba w skali dauna xD
@MarianKolasa: Ja o panu slyszalem historie o skrencaniu luzka i firmie transportowej a pan w internecie mi gosci wyzywa no wiem pan co.......