Aktywne Wpisy

Może ktoś wytłumaczyć takiemu nieukowi jak ja, dlaczego obecnie rakiety płoną moment po starcie, jeśli w przeszłości udało się wysłać ludzi na księżyc? Co tak naprawdę chcemy osiągnąć? Pamiętam z dzieciństwa jak w Teleekspresie mówili, że jakaś babcia leci na Marsa, jednak brak informacji, aby taka misja miała się kiedykolwiek odbyć. #kosmos #spacex #musk #nasa #rakiety
kezu5osiem100 +30
Totalnie neutralnie podszedłem do tego wywiadu z Walusiem, ale za cholerę nie mogę pojąć, jak gościu mógł zmarnować własne życie w tak bezsensowny sposób. Chłop zamiast chociażby patrzeć jak dorasta jego córka, wolał 30 lat gnić w Afrykańskim więzieniu, bo uroił sobie, że zabiciem jednego człowieka jest w stanie podporządkować RPA swoim poglądom i przekonaniom. W moim odczuciu, typowy szaleniec, niewiele odbiegający od chociażby zabójcy Adamowicza, a w komentarzach piszą o nim

Cześć Mireczki, dawno mnie nie było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym razem mam dla was pastelowe, tęczowe pszczółki w postaci breloczków. Aby wygrać jedną z nich (oczywiście, tą z rzułtą mordą) wystarczy zaplusować wpis. Wynik losowania będzie jutro, 10.02.2022 około godziny 20, może paczka zdąży przyjść jako prezent na Walentynki. ʕ•ᴥ•ʔ
Gdyby ktoś był zainteresowany nabyciem jednej z pozostałych w cenie 32zł + wysyłka, to zapraszam do kontaktu. Nie przyjmuję na razie zamówień, bo nie po drodze mi z dotrzymywaniem terminów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wzór jest stąd
#handmade #rekodzielo #diy #szydelkowanie #tiofendzierga
źródło: comment_1644416694ephuRUShEy2nOi5qTUcPuM.jpg
Pobierzźródło: comment_1644417135m2B2YYQo5CsN6eZuxUzhyc.jpg
Pobierzźródło: comment_1644417259Lo4QYIv6aAIFkXt2jXq1A7.jpg
PobierzSzanuję Mirabelko w opór, naprawdę. Zarąbista robota, szczególnie gdy powiększyłem zdjęcie - a na żywo musi być jeszcze lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
@PrincessPig: dzięki ʕ•ᴥ•ʔ włóczka to yarn art jeans, szydełko 2mm
@FlimboQuest: nie zauważyłam, skąd pytanie? :v
Taki tam hermetyczny żarcik
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thiophene
i tak tematycznie to
https://www.youtube.com/watch?v=8Fk_okzeqVw