@papaj_21_37: nie sądzę, że coś nadzwyczajnego mu powiedział. Oni się wszyscy tam przecież wzajemnie nienawidzą i samo przebywanie w swoim pobliżu musi wzbudzać agresję.
@papaj_21_37: Ja tam nie widzę żadnych oznak agresji, po prostu trochę nienaturalna mimika. (niestety, bo każda, nawet drobna oznaka sypania się pisu jest mile widziana).
@papaj_21_37: @lubaluft: @lenfant_sauvage: @Bover: Jakby Macierewicz ujawnił że Morawiecki miał powiązania z np. Jackiem Kseniem, czyli byłym współpracownikiem WSI to bankster już jest zniszczony, skreślony i wykluczony z życia politycznego
Mateusz Morawiecki pracę w Banku Zachodnim podłapał dzięki koneksjom wśród wrocławskich polityków z obozu Solidarnościowego pod koniec lat 90 tych. BZ uchodził wprawdzie za ostoję czerwonych, wszak jego wieloletnim prezesem był były wieloletni sekretarz
@papaj_21_37 Robisz z Morawieckiego jakiegoś wytrawnego polityka a to po prostu gość który sam siebie wytresowal do perfekcji w opowiadaniu kłamstw. Jest to niewątpliwie umiejętność, ale czy Morawiecki może się oprócz tego czymś pochwalić?
@papaj_21_37 jaki wysryw, chlop sie zamyslil a ten do niego cos gadał i sie ocknął xD chyba kazdy mial taka sytuację. Tu od razu jakas analiza miny i gestykulacji od tego Antek to na bank teoria sliskowa i szpiedzy xDDDD kurde ile wy lat macie (-‸ლ)
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: @knur3000: @lubaluft: jezu, jak wy nie umiecie odczytywać mowy ciała xD Mati najpierw jest w-------y, a potem wręcz agresywny, ale nie to tylko głupia mina hehe, zamyślił się chłopak xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale kto wie...
Komentarz usunięty przez autora
Robisz z Morawieckiego jakiegoś wytrawnego polityka a to po prostu gość który sam siebie wytresowal do perfekcji w opowiadaniu kłamstw. Jest to niewątpliwie umiejętność, ale czy Morawiecki może się oprócz tego czymś pochwalić?
źródło: comment_1644316420Zxfw6hdxOhcCSDTlkh1HKl.jpg
Pobierz@papaj_21_37: ja mam wrażenie, że polska polityka to głównie słabości i nieprofesjonalizm :)
Komentarz usunięty przez autora