Aktywne Wpisy
maciejowy +2
Czy znajdę na tym portalu inspektora budowlanego, albo projektanta? Miałbym jedno szybkie krótkie pytanie, czy zastosowanie w nadprożu 5 prętów na gorze i 3 na dole fi 10 na długości 2,5m będzie wystarczające? :) # w projekcie jest 8 prętów na górne i 5 na dolne. #budownictwo #budowadomu
ArekMaupa +61
Z okazji udziału w proteście zrobiliśmy sobie weekend w warszawie więc usiądźcie wygodnie i słuchajcie co wam napiszę.
Pedalarzy w obcisłych ciuchach w tym mieście #!$%@?ło. Sobota 11.30, ścieżka rowerowa przy zoo, pełno ludzi, na ścieżce dziecko z ojcem stawia pierwsze rowerowe kroki- #!$%@?ł ich gość robiący chyba czas życia na tym kilometrze od świateł do świateł.
Jedziemy uberem, mamy zielone, z prawej #!$%@? się trzech rowerzystów i machają do biednego Tadżyka
Pedalarzy w obcisłych ciuchach w tym mieście #!$%@?ło. Sobota 11.30, ścieżka rowerowa przy zoo, pełno ludzi, na ścieżce dziecko z ojcem stawia pierwsze rowerowe kroki- #!$%@?ł ich gość robiący chyba czas życia na tym kilometrze od świateł do świateł.
Jedziemy uberem, mamy zielone, z prawej #!$%@? się trzech rowerzystów i machają do biednego Tadżyka
Sprzątałem pokój i musiałem za komputerem kabel od lampki nocnej wziąć przeciągnąć bo ja wyciągałem, chciałem potem odpalić komputer ale brak obrazu … to zacząłem od pamięci bo może pamięć poruszyłem, koniec końców doszedłem ze klawiatura blokowała uruchomienie komputera bo była do HUB-A USB podłączana lecz sprawdziłem napięcia i niewiem czy są prawidłowe … Program HW Monitor
#informatyka #komputery #oprogramowanie #hwmonitor #kiciochpyta #pomoc
@Own3d_23: taka na usb? Prawdopodobnie uszkodzony kabel, zajechałem kiedyś do laptopa bo się nie uruchamia, podstawowa czynność odłączyć wszystko w postaci badziewnej myszki, #!$%@? laptop działa...
Jeszcze można sprawdzić dodatkowo multimetrem na liniach 5 i 12V czy faktycznie to prawda, jednak najprawdopodobniej zasilacz jest do wymiany i to szybciutko bo jak sie spali to moze wszystko uszkodzic i nie uratujesz nawet danych z dysków.