Wpis z mikrobloga

@Bover: Cały świat cs'a promuje ppv pashy, wszyscy esportowcy/komentatorzy/turnieje etc ustawiają go i hypeują HIGH. Najpopularniejszy portal o meczach CS'a ma top1 thread gdzie jest info jak kupować PPV.
  • Odpowiedz
  • 0
@yksjak No nikt xD Ludzie zaplaca 30 zl za obejrzenie 1 typa ktorego znają xD Sorry kariery w marketingu to ty byś nie zrobil. Zusje ma 2,5 mln obserwujacych na IG, myslisz, że jacys ruscy kupowali od niej ppv? Nie bo ludzie maja to w pompie. Moze i sie zainteresuja, przeczytaja o jakiejs gali a potem obejrza spiraconą walke. Juz to widze jak ludzie rzucają sie zeby ogladac gale na ktorej
  • Odpowiedz
  • 0
@yksjak Tylko zapomniałeś o tym, że świat cs go jest smiesznie mały a najpopularniejszy portal o meczach csgo ma mniejsze zasiegi od topowych influ w Polsce.
  • Odpowiedz
@Eoon: Ok nie zrobie kariery w marketingu dlatego HLTV i twitch chat dzisiejszego BLAST premiera spamiący o pashy to nic. Nikogo to nie interesuje ani nikt tego nie kupiXD Btw porównywanie zusje do pashy yikes ciekawe jak tam jej 10k like pod jedną fotką a potem 200k. Mam nadzieję, że jesteś marketingowcem w dużej firmie i idziesz do izaka, bo ma duże liczby - szkoda, że zdechłe.
  • Odpowiedz
  • 0
@yksjak Ale myslisz, że ten spam przelozy sie na wynik finansowy? xD Bo to raczej ciekawostka dla nich niz cos czym sa rzeczywiście zainteresowani na te by kupic ppv. No a hltv no to beka, stronka o mniejszych zasiegach niz sporo influ w Polsce xD
  • Odpowiedz
  • 0
@yksjak Liczby wieksze od Pashy to ma nawet Owca xD Jesli ktos ma zdechle liczby to Pasha, jazda na sentymencie moze wypali raz, fakt taki, że cs go juz dawno dramatycznie spadl a ludzie ogladaja freakowe gale dla emocji, dlatego shoty z rundek denisa z alabem są tymi najpopularniejszymi.
  • Odpowiedz
  • 0
@KOXsu Czy ja wiem? xD Dlatego Nitro sprzedal więcej reflinkow od walczących zawodników? Bo o takich influ mowimy, taki Nitro, Wardega czy Xayoo robią większą robote dla freak fightow nawet nie walczac, i robia to co gale, Pasha to jednorazowy skok i w sumie tyle, sentymenty. Uwazasz, ze dzieci obecnie nie maja hajsu? Rodzice wysylaja swoje pociechy na obozy za 2k, 30 zl na ppv wplaci im praktycznie kazdy rodzic xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Bover Tak zaplacą 7 dolarow zeby obejrzeć 3-9 minutową walke osoby ktora interesuje ich tylko tym, że jest z ich srodowiska. W tej bajce byly smoki? Juz nie mowie, że te wsyztskie profile ktore op dodal sa całkowicie anonimowe dla randomowego odbiorcy, rownie dobrzy moglby byc jeden profil bo odbiorcy tych profili to ta sama wąska grupa ludzi
  • Odpowiedz
Jedyna walka dla której warto kupić PPV. Reszta to gowno celebryci albo patologia która będzie walić b---y na oślep i może trafia. Najgorsze jest to ze wytykają im ludzie ze są stypiarzami. Szkoda ze dzieci podnieca kto więcej powie slowo k---a, debilu itp. a nie czysto sportowy duch walki i normalna rozmowa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@starskaj: Pozytywna informacja, że poszło to w świat. Z ciekawości sprawdzałem i to prawda.
Ciekawe czy ci od PPV przygotowani na ofertę dla zagranicznych.
  • Odpowiedz