Wpis z mikrobloga

Mężczyzna ma diastemę:
"hmmm on jest jakiś dziwny i do tego chyba przygłup, bo zawsze w filmach debili pokazują, tak, że mają dziwne zęby"

Kobieta ma diastemę:
"cóż za wspaniała, piękna i mądra kobieta. I do tego pracowita, bo jest modelką"

Mam diastemę i #zakola
Nie mogę się uśmiechać bo wyglądam wtedy jak przygłup p-----l
No ale wygląd nie ma znaczenia xDDD

Ale nie ma co się żalić, zbieram na przeszczep i ortodontę :)

#przegryw #wyglad #blackpill #takaprawda
LajfIsBjutiful - Mężczyzna ma diastemę:
"hmmm on jest jakiś dziwny i do tego chyba p...

źródło: comment_1644052916Bn7ikTSZvo7KqbBs07tJEd.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sadomason: kiedyś byłem w galerii handlowej i była dziewczyna co rozdaje ulotki, wszystkim po drodze dała (ulotkę), na mnie się tylko spojrzała zniesmaczona i pominęła xD ale teraz już jest lepiej, ostatnio w sklepie mnie kasjerka zagadała! Tylko ze bylem w garniturze xD
  • Odpowiedz
Tez mam diasteme i to taka se 2 monety wlozysz, jestem #rozowypasek ale czy wygladam jak modelka? Nie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Czy dorodni samce ustawiaja sie po mnie w kolejce? Nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wiec p--------z glupoty jak potluczony.
Albo jestes ladny albo nie, diastema nie ma nic do rzeczy.
  • Odpowiedz
@Pierorzek: zęby myję 3 razy dziennie i to g---o daje. Dentysta stwierdził że mam niewłaściwe PH śliny czy inny c--j i dlatego niszczą mi się zęby mimo ze o nie dbam
  • Odpowiedz
@SEBZER: lepiej myć zęby raz dziennie ale porządnie (nie mocno tylko poprawnie) niż 3 razy dziennie robić kółka jak małe dziecko przez 30 sekund. Idź na usunięcie kamienia przede wszystkim.
  • Odpowiedz