Wpis z mikrobloga

Jak ja mam progresować ten ranking, jak zawsze się staram nieważne ile robię co robię, w każdej grze top dmg, ale gdzieś tam na topie czy midzie trafi się typ co będzie miał 0/10 conajmniej i nie da się #!$%@? tego grać :( i praktycznie 8 na 10 gier są takie, zdarza się odwrócić coś takiego. Ale trafi się jakiś fiz na topie co będzie miał 15/0 na jakiegoś yone czy Yasuo i gra skończona. I jak tu wejść do mastera jak takie rzeczy dzieją się cały czas w tym diamencie. Weź mi ktoś wytlumacz gram supportem xerathem. Bo to jedyna postać jaka gram i często zmienia się przebieg gry, a jak biorę jakieś lulu nami janny czy jakieś leony, to jest taki coinflip bo zazwyczaj mój adc ssie i nie umie grać xd
#leagueoflegends
  • 14
@Eliasz5000: no xerathem odwracam często grę i zabijam cały team, ale no ciężko coś zrobić czasem jak mają po 3 osoby nafedowane. A u mnie tylko ja. Zresztą tam to jest głównie przez różnicę lvli chyba lose, bo grając supporta głównie mam niższy lvl niż inne linie. Np wczoraj jakiś nwm kayn z 15/0 miał 17 lvl a mój jg xin miał chyba 12 lvl xD
@s3mpaaj: to ja nie wiem co miałbym robić żeby progresować xD solo wygrywac grę supportem? XD innych lini nie lubię grać bo się nudzę, a gra 2v2 na dole zawsze jest bardziej ciekawsza
@Pavulenko: 1. ta gra to prawdziwy narkotyk, w jej projektowaniu biora udział osoby które mają za zadanie przywiązac gracza róznymi mechanizmami na jak najdłóżej, w tym psycholodzy, socjolodzy. Więc weź to rzuć póki nie jest za późno, (sam grałem całe lata zanim do mnie to dotarło)
2. ta gra to gówno, serio jest milion lepszych
3. Jak grasz solo rankedy to tak naoprawde to jest loteria, zwiększasz szansę wygrania im lepiej
nie bede podawac nicku xd

@Pavulenko: bo pewnie wcale nie jesteś taki kozak ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli masz odpowiednie umiejętności, to awansujesz w rankingu, prędzej czy później, nawet jeśli będziesz trafiał na afków, trolli i feederów. Jaka ranga?
@CocoJamboolin: diament, nie wiem co gre jestem nafedowany nawet jak caly team przegrywa, robie co gre top dmg, 9/10 gier mam S. Wgl nie feduje, co gre mam jakies nwm 40k+ dmg. Prawie 70% wr przy okolo 100+ grach. Kda troche takie miedzy 7-8/4-5/12. No trafiam na ciagle takich co jest 7 minuta gry i juz maja po 0/6 i ida afk albo odwalaja jakies glupoty wchodzenia pod wieze czy nwm
@SEBZER: ja wlasnie nigdy normalnych nie gram, ale zdarza mi sie zazwyczaj tak ze jest najpierw okolo 15 wygranych z rzedu bo normalni ludzie, a potem dostaje 15 przegranych z rzedu bo trolle afkery i inne takie odpady. Na pierwszym koncie mialem d2, a na tym d4 jak na razie