Wpis z mikrobloga

mhm jest "super idiotyczny" do momentu jak ktoś cie jebnie na pasach, w łeb sie ten pusty puknij.

@StrasznyJanusz: łapanie idiotów którzy wyprzedzają ze znaczną różnicą prędkości i nie mając widoczności wyprzedzają na przejściu, lub co gorsza omijają inny pojazd który zatrzymał się celem ustąpienia pierwszeństwa pieszemu jak najbardziej, takich dzbanów powinno się surowo karać.
Tyle że krakowska drogówka uwielbia nabijać sobie statystyki tym wykroczeniem i potrafi łapać nawet za
  • Odpowiedz
@goferek: no dobrze rozumiem ból, ale gdzieś granice trzeba postawić, czym jest manewr wyprzedzania, jak nie jazdą z większą prędkością niż pojazd obok, czy nie chodzi o to chodzi żeby wyeliminować do zera takie przypadki ?
  • Odpowiedz
@Sl_w_k_1: ja z tym problemu nie mam, bo przez to jak się czepiają wyrobiłem sobie nawyk już dawno. Ale jednak często widać w reportażach z łapanek, że czepiają się kierowców którzy tak bardzo 'wyprzedzili' że jest to porównywalne z przekroczeniem dozwolonej prędkości o 5 km/h ( ͡° ʖ̯ ͡°) No ale wiadomo, do statystyk liczy się dowolny klient z danego wykroczenia, a nie rzeczywisty wpływ na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
"ja z tym problemu nie mam, bo przez to jak się czepiają wyrobiłem sobie nawyk już dawno. "
@goferek:
I dla mnie to koniec tematu.
Teraz daj szanse innym wyrobić sobie ten nawyk.
  • Odpowiedz