@Ksemidesdelos i przez siostrę, tak jak czerwony nos przez brata. Oczywiście alkohol nie miał tu nic do rzeczy. Jest typ ludzi którzy nie ogarniają swojego życia i twierdzą że to wina wszystkich. Chyba tylko Staszek nie mówił że ktoś jest winny jego stanu.
@Varmia pewnie miał nie wiem, ryska mało oglądałem, wszedłem raz jak o tym opowiadał, wiadomo że każdy z nich się wybiela, ale jeżeli naprawdę prowadził firmę budowlaną to przynajmniej coś w życiu próbował uczciwie zarobić a nie jak zawodowy złodziej kryminalista Duch czy jego kolega Łapa
@Ksemidesdelos: Wam się wszystko #!$%@?ło. Rzygi miał firmę budowlaną. Rychu działał w KPN - Konfederacja Polski Niepodległej (Moczulski itp.) - czyli hardcore'owa walka z komuną. Bez Solidarności. Można se sprawdzić w IPN w archiwach. Generalnie op musiał ostro wywijać w 80-tych na Mazurach. Ulotki, powielacze, partyzantka... Temat do zgłębienia.
@Ksemidesdelos: Nie pamiętam, ale są archiwa w necie. Poszperaj po imieniu. Trochę tego jest (ponad 150 person) ale z nudów natrafisz (nie da się szukać po miastach).
Wy macie świadomość, że jedynym skutkiem tego podatku 10% od nieruchomości, który lewica chce wprowadzić będzie automatyczny wzrost cen nieruchów o 10%? ( ͡°͜ʖ͡°)
#papasmerfik
@szejdi123: Rysiek to nie jest typowy "menel" podobno miał firmę budowlaną ale noga mu się powinęła przez kredyty