Wpis z mikrobloga

Fliperki mają wystawione dwa ogłoszenia na to samo mieszkanie, jedno na wynajem, drugie na sprzedaż. Wychodzi na 9500 za mkw. Aż zaobserwowuje jak cena będzie pięknie spadać #lodz #nieruchomosci
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirkobiniu: widziałem takie ogłoszenia w Warszawie, w umowie najmu było zawarte że właściciel w każdej chwili może wejść do mieszkania i pokazać mieszkanie potencjalnym kupcom, ciekawe kto na to pójdzie xd, ładnie się sypie rynek z kartonu.
  • Odpowiedz
  • 3
@affairz jeszcze jestem w stanie uwierzyć skoro mieszkanie wykończone, niech będzie że kupili po 6,5k za metr, liczy 2k za metr od wykończenia. Ale nikt nie kupi takiego mieszkania za pół miliona w tej okolicy, chyba że gótowke żeby mieszkać, za pół miliona ziomeg kupił dom pod łodzią do wykończenia z 1300m działki xD
  • Odpowiedz
w umowie najmu było zawarte że właściciel w każdej chwili może wejść do mieszkania i pokazać mieszkanie potencjalnym kupcom

@dinor913: to nielegalne. Właściciel nie może wejść do mieszkania bez zgody wynajmującego.
  • Odpowiedz
@kerdian: wiem o tym, tylko po co robić sobie problemów gdy szukasz mieszkania na przynajmniej rok.

Gdyby przynajmniej dał cenę po kosztach aby utrzymywać mieszkanie to pewnie najemca by się znalazł i przełknął daną niedogodność tylko że ceny są powyżej ofertowych, i najmu i sprzedaży( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz