Aktywne Wpisy
Do którego roku chcielibyście wrócić?
vladi_putin +1
Historia pamięta już ofensywy mające odmienić losy wojny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
" Ofensywa w Ardenach, bitwa o Ardeny, w historiografii anglosaskiej znana także jako bitwa o wybrzuszenie (ang. Battle of the Bulge[a]) – bitwa stoczona w Ardenach na przełomie 1944 i 1945 roku. Była ostatnią dużą operacją ofensywną wojsk niemieckich na froncie zachodnim podczas II wojny światowej.
(...)
Miało to zmusić aliantów zachodnich do wynegocjowania pokoju
" Ofensywa w Ardenach, bitwa o Ardeny, w historiografii anglosaskiej znana także jako bitwa o wybrzuszenie (ang. Battle of the Bulge[a]) – bitwa stoczona w Ardenach na przełomie 1944 i 1945 roku. Była ostatnią dużą operacją ofensywną wojsk niemieckich na froncie zachodnim podczas II wojny światowej.
(...)
Miało to zmusić aliantów zachodnich do wynegocjowania pokoju
Przecież to jakiś dramat. Od dwóch tygodni gość wbija około 20, że dostarczył paczkę do jakiegoś access pointu (bo do domu nawet nie próbował). Na drugi dzień jadę odebrać paczkę z rana a paczki nie ma, bo punt był otwarty do 18, więc jak miałby paczkę dostarczyć. Przesyłka w praktyce trafia dzień później o 15 najwcześniej. UPS do mnie dzwoni, żeby powiedzieć o dostarczeniu paczki do jakiegoś punktu i właściwie tyle...
Raz miałem w DHL że zgubiła się mniejsza paczka całej przesyłki. To gościu zamiast zgłosić zaginięcie, to wpisywał do systemu awizo xD
A to był tylko malutki dodatek do całego zamówienia. Oczywiście nie mogli dostarczyć niczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ale przyznam ze z patogenami tak bym nie robil, mam jednak gdzies tam jeszcze resztki rozumu.
Jeżeli chodzi o dostarczenie do Access Pointu to to, że jest zamknięty niekoniecznie może być problemem dla kuriera (np punkt może mieć zewnętrzną skrzynkę dla kuriera). Poza tym godzina nie koniecznie musi się zgadzać (np terminal mógł pracować offline i dopiero wieczorem kurier włączył transmisję danych).
Jednak stawiam, że kurier leci w #!$%@?. Jak to jakiś zakup, to zgłaszaj do sprzedawcy. W innym przypadku do nadawcy (aby interweniował).
A
Tylko nadawca może interweniować, ty dla UPS nie jesteś stroną.
Ja miałem podobnie (ale z inną firmą). Od 3 grudnia do dziś paczki nie zobaczyłem.
Teraz również czekam na paczke az mi dostarczą, powinna byc juz we wtorek/środe, nagle dostała status "Przechowana do odbioru, podczas gdy nie
Jak idiota do dlugoleki ale przesyłkę mam na czas