Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +580
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +94
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Generalnie na początku rozchodziło się o ćwiczenia aby schudnąć - co działa, bo trzymam michę, ale ambicje większe, chciałbym więcej wyciskać, więcej podnosić itp... A jak pomyślę, że za gówniaka byłem silniejszy to trochę mi głupio i chciałbym poprawić siłę.
Myślałem o treningu typowo siłowym, bo w sumie ciało już przystosowałem do wysiłku. Myślicie, że to dobry pomysł i faktycznie będą jakieś postępy?
Pytanie jeszcze o dietę. Jestem chłopem 183cm, 98kg wagi, 27 lat. Wyznaczyłem sobie 2k kalorii, wydaje mi się, ze to za mało, ale co jakiś czas zjem coś niezdrowego, więc chyba to się jakoś wyrównuje. To kwestia tego, że kalkulatory różnie mi liczyły... Rozkład makro: 35/25/40 (W, T, B). Dobrze to ułożyłem wg Was?
#mirkokoksy #dieta
W sumie racja, nie chodziło mi tam o typowy trening siłowy, a treningi gdzie na każdy tren robi się jedną/dwie partie. np. pon: bicek, klata, sroda: tricek, plecy itd...
czasami sie czuje jakby mi brakowało siły do wyciskania. jakby miesnie sie nie zregenerowaly.
edit: myślałem o kreatynie, ale nie wiem czy warto na tym etapie ją brać.