Aktywne Wpisy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kenay +24
List pożegnalny już wydrukowany. Aby nie zginął zostanie rozesłany jutro rano na meila do najbliższych. To jest ten moment, w którym człowiek doszedł do ściany i aby dłużej, oraz bardziej się nie męczyć postanowił zakończyć to tu i teraz. Wybrałem chyba najbardziej bezbolesną metodę - zaczadzenie w odpalonym samochdozie. Miał być sznur, ale nie wiem czy dał bym radę, a tak tylko usnę i po sprawie. Tylko nie idźcie w moje ślady.
#tvpis #inflacja #propaganda
Cieszę się, że mogłem przypomnieć
@Pitu33: zaprzeczasz sam sobie. Jak ladnie poprosisz pania przy kasie to mozesz placic 6zl za paliwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krytyk__wartosciujacy: i co, przeszlo?
mama dwa razy mi dziś napisała na komunikatorze (rano i wieczorem) jakie to paliwo tanie nie jest
@Pitu33: kiedy podniesiono vat na paliwo z 8% do 23?
@krytyk__wartosciujacy: Warto przypomnieć kto w 2010 roku wprowadził ten podwyższony vat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TurboDynamo: i czemu kłamiesz? Jaki masz w tym cel? Podwyższony vat miał być do końca 2013, a więc od 1 stycznia 2014 miał być znów 22%.
Pewnie myślisz, że gdyby po nie straciło władzy to by obniżyli VAT xD
PiS przez 7 lat utrzymywał VAT na poziomie 23% mimo ze nie musiał. To fakt z którym musisz się pogodzić.
@Chris_Karczynski: Ch$#uja mnie to obchodzi czy by obniżyli czy nie, ważne dla mnie jest to co jest teraz, a nie "co by było gdyby," a teraz #!$%@? inflacje, ceny prądu i gazu. Dziękuję pan piss
Wniosek - nie trzeba było robić nic, żeby vat wróciłna 22%. Ale po przejęciu władzy Pisiory głosowały za podniesieniem vat na następny okres. A na koniec tak nakręcili w ustawie, że 23% jest na zawsze
Chris, nie brnij dalej. Bądź mężczyzną i przyjmij fakty na klatę