Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +25
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

#klimat #ue #energetyka #uniaeuropejska
źródło: comment_164360999293GZsauLrBknvQ7fdbLRM8.jpg
PobierzA następnie p----------a na bombelki.
Powinno być:
Polityka Klimatyczna UE => Opłata klimatyczna => Bombelki => Droga energia i wysokie ceny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plebs jak zwykle przekupywany jest zabranymi mu wcześniej pieniędzmi i jeszcze się z tego cieszy ¯\_(ツ)_/¯
@wire: kiedy to leci? :P
W 7 lat przeszli granice o których nawet nie myśleliśmy że są do przekroczenia, w 20 zrobią z nas karykaturę państwa jaka nam się jeszcze nie śni
wiec dodatkowe 60% ceny pradu placisz bo mati potrzebowal kielbasy wyborczej
Haraczem to byś mógł nazywać gdyby Unia zabierała coś dla siebie. To miał być sposób na skłonienie państw Unii to pójścia w bardziej przyszłościowe i ekologiczne