Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +2
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
KsiezniczkaDunia +13
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Ps2 slim + 2 gry + 2 karty pamięci + okablowanie. Brak pada. Z tego co pamiętam konsola przerobiona chipem. Można odebrać osobiście w Gdańsku.
#gdansk #rozdajo #ps2
@qball: Ja mogę nawet zapłacić :D
Nowym właścicielem PS2 zostaje @DESiGNER86 Zgłosił się jako 3 oraz odpowiedział na moją wiadomość na PW.
Pozostałym życzę miłego tygodnia.
@SobanDELUX:
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:
Commodorów 64 też naklepali miliony sztuk, a mimo to teraz chodzą po kilkaset złotych
Albo NES - samo Nintendo sprzedało +60 mln sztuk, do tego jeszcze masa klonów typu Pegasus, a też są poszukiwane
@Qutaphone: Dlaczego narzucasz każdemu, że chce pomagać WOŚP?
Dlaczego komuś narzucasz swoje myślenie?
@Fennrir: Jeśli dla ciebie kilkaset złotych to fortuna no to współczuje bycia biedakiem.
Nie mówię że to jest fortuna, ale że taki sprzęt może być w przyszłości coś wart, a to że został masowo naprodukowany to nie ma aż takiego znaczenia, tamte też ludzie wywalali na śmietnik albo oddawali innym za darmo lub góra kilkanaście złotych.
@Fennrir: To sprawdź jeszcze co gość pisal i do czego się odnosiłem.
Masz bo widzę, że masz problemy z myśleniem.