Wpis z mikrobloga

Żal wyrzucić. Oddam za zwrot kosztów wysyłki.

Ps2 slim + 2 gry + 2 karty pamięci + okablowanie. Brak pada. Z tego co pamiętam konsola przerobiona chipem. Można odebrać osobiście w Gdańsku.

@qball: Ja mogę nawet zapłacić :D
  • Odpowiedz
Gdybym wiedział, że będzie tak wielkie zainteresowanie (na PW dostałem +20 zapytań), to rozdałbym konsolę, losując ją spośród plusujących. No cóż... Może innym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nowym właścicielem PS2 zostaje @DESiGNER86 Zgłosił się jako 3 oraz odpowiedział na moją wiadomość na PW.

Pozostałym życzę miłego tygodnia.
  • Odpowiedz
nie będzie, ps2 w świat poszło 155mln sztuk, a i sprzęt nie był super awaryjny.

@SobanDELUX:

tego naklepali tyle sztuk, że wątpliwa opcja.

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:
Commodorów 64 też naklepali miliony sztuk, a mimo to teraz chodzą po kilkaset złotych
Albo NES - samo Nintendo sprzedało +60 mln sztuk, do tego jeszcze masa klonów typu Pegasus, a też są poszukiwane
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Estetykatopodstawa: To była tylko propozycja, różnie dobrze mogłem napisać o Caritasie. Chodzilo o sam fakt, że przy okazji można było z tym zrobić coś dobrego. I tak zrobiłby jak chciał, to jego sprzęt i jego decyzja.
  • Odpowiedz
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:
Nie mówię że to jest fortuna, ale że taki sprzęt może być w przyszłości coś wart, a to że został masowo naprodukowany to nie ma aż takiego znaczenia, tamte też ludzie wywalali na śmietnik albo oddawali innym za darmo lub góra kilkanaście złotych.
  • Odpowiedz