No i teraz wszyscy polacy zadowoleni. Smerfik NIE ZARABIA. Duchu sobie umrze z butelką denaturatu w ręku, Stasiu sobie zgnije w pustostanie(na wiosne Bili do niego dołączy i może Czarny bo mu się chyba wyrok kończy). Bez głupich kamer i jakichś udziwnień wszyscy się tradycyjnie stoczą do grobu. Po polsku i po bożemu. #papasmerfik #patostreamy
@Belivax: 207 jest w szpitalu, Stasia już ogarniają nowi redaktorzy a rafalek i tak zarobił tyle ze przeciętna Polska rodzina tyle nie zarobi w rok a No i nowi aktorzy się znajda na doskok sie nie bójta. Kanał ma zbyt mocne community 500 plus wiec nie będzie biedny :)
No i teraz wszyscy polacy zadowoleni. Smerfik NIE ZARABIA. Duchu sobie umrze z butelką denaturatu w ręku, Stasiu sobie zgnije w pustostanie(na wiosne Bili do niego dołączy i może Czarny bo mu się chyba wyrok kończy). Bez głupich kamer i jakichś udziwnień wszyscy się tradycyjnie stoczą do grobu. Po polsku i po bożemu.
@LamiazARCHO: Lubię patologie internetową nie kryję się z tym. To takie moje hobby od bardzo wielu lat. Pamiętam początki z Tigerem Bonzo z 15 lat temu. Jeden zbiera znaczki inny gra w siatkówkę, a mnie fascynuje internetowa patologia. Nie lecz mnie proszę... Nie w tym kraju... :)
@Kuntakinte666: Czyli kolejne dzbany, które myślą o szybkim i łatwym hajsie, będą udawać zbawców i tych "prawdziwych wartościowych", a jak się nie uda to #!$%@? przy pierwszej okazji? Spokojna Baśka, elegancka zamiana.
Gdzie są moje napisane wszystkie wpisy na Wykopie w tym nowym designie? Szumnie zapowiadano, że "teraz możne je odszukać" a nie widzę nawet menu w którym mam szukać... #pytanie #informatyka #nowywykop
#papasmerfik #patostreamy
@Belivax: Stasiek zmienił firmę https://www.youtube.com/channel/UCQhSnlh5m6_x9rMPIVVqT5Q/videos ;)
@Kuntakinte666: Czyli kolejne dzbany, które myślą o szybkim i łatwym hajsie, będą udawać zbawców i tych "prawdziwych wartościowych", a jak się nie uda to #!$%@? przy pierwszej okazji? Spokojna Baśka, elegancka zamiana.