Aktywne Wpisy

Luminarz_Osobisty +1858

Zrobiłem #prawojazdy kat.A i przeglądałem sobie ogłoszenia motocykli i taka yamaha przypadła mi do gustu, jak na swoje lata trzeba przyznać, że wygląda świetnie.
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
źródło: 1000014281
PobierzJak wyżej
- Tak 39.1% (465)
- Nie, wybierz mniejszą pojemność 60.9% (723)

Intel Core i5-7200 2,50 GHz
12 GB Ram
Jak to możliwe, że podczas przeglądania Mozilli, a konkretnie ładowania stron zużycie procesora skacze do 100% i dochodzi do przerwań procesowych, które na chwilę zawieszają system? Co zrobić, żeby zmniejszyć ten problem? Bo przecież niemożliwe jest, żeby Mozilla obciążała aż tak system. Problem nasila się gdy oglądam filmy. Piszę Mozilla, ale testowałem na innych przeglądarkach i jest podobnie. Temperatury na procku mam w momencie przerwań w okolicy 70-75 st Celcjusza, zatem nie są przekroczone.
Co może być przyczyną i jakie środki mogę podjąć, żeby ograniczyć problem? Podobnie jest, kiedy gram w FM21, gdzie wyraźnie mój sprzęt spełnia wymagania, bo minimalne to Intel Core 2 i 1,8 GHz. Skąd te #!$%@? przerwania procesowe?
Dodam, że "kiedyś kurła to było" i takie rzeczy się nie działy. Te problemy zaobserwowałem w ciągu ostatnich 6 miesięcy.
Ktoś pomoże?
Windows 10 Home
Inna rzecz, że sam firefox może ma za dużo
Co do dodatków w Mozilli, to mam tylko AddBlockera
W menedżerze zadań inne aplikacje/programy praktycznie nic nie pobierają. 80-90% pojawia się przy Mozilli w momencie ładowania strony lub oglądania meczów online na streamach.
Przez większość czasu zużycie procesora wygląda jak na picrel.
Problemem nie są aktualizacje, ponieważ te zawieszenia potrafią mieć miejsce przez 6 godzin co 10 minut. Tylko Mozilla i bardzo rzadko AntiMalware Service Executable generują te
źródło: comment_1643484413YSAWrE6bOysDBfwC9mnyzE.jpg
Pobierz