Wpis z mikrobloga

Właśnie po raz pierwszy przeszedłem "The Last Of Us 2" . Jak sobie przypomnę, co tutaj wypisywano zaraz po premierze, to aż mnie skręca, bo w pewnym momencie zacząłem wierzyć, że zepsuli grę jakąś propagandą w stylu Netfliksa i że zniszczyli fabułę, a przecież historia w jedynce była mega ważna.

Teraz jedyny problem jaki mam z tą grą jest taki, że piekielnie trudno będzie ponownie trafić na coś równie doskonałego. Dwie części #tlou pięknie się uzupełniają. Powiedzieć, że historia jest filmowa to nic nie powiedzieć. Genialny dramat z tak napisanymi bohaterami, że twórcy seriali mogą się uczyć. Świetna historia o zemście i jej konsekwencjach. Poza tym doskonała grywalność. Właśnie lecą napisy końcowe a ja już tęsknię.

#tlou2 #thelastofus #thelastofus #gry #ps4
Promilus - Właśnie po raz pierwszy przeszedłem "The Last Of Us 2" . Jak sobie przypom...

źródło: comment_1643478591ISdQ49vfO2JkrAr86TeF9C.jpg

Pobierz
  • 6
@Promilus: czyli fabularnie jest sztos i lgbt nie wdaje się na każdym kroku? W takim razie chyba zdecyduję się na gierkę pytanie tylko jeszcze czy jak nie grałem w pierwszą część to mogę śmiało zabierać się za dwójkę czy nieznajomość wydarzeń z 1 będzie przeszkadzać?
@camos: @Promilus: @youknowthisxd: @Promilus: sama fabula jest taka sobie, lepiej sie bawilem grajac ta druga babka z duzymi bicepsami niz Ellie, bo caly watek Ellie to latanie i mordowanie jak popadnie, a ze gra trwala ponad 30h to bylo to dosc meczace
co do grywalnosci to gra byla identyczna jak 1, czyli spadamy na areny i mordujemy, nic szczegolniego grywalnego, ale na wyzszym poziomie trzeba bylo czasami pomyslec