Aktywne Wpisy
Nullek +86
Spełniłem swoje małe marzenie (。◕‿‿◕。)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
Taki temat: jaka technologia jest dzisiaj powszechna, nie wyobrażasz sobie bez niej dzisiejszego życia, a w 2010 roku nie była jeszcze codziennością lub była całkowicie nieznana?
Dla mnie top to android auto/apple carplay. W 2010 nawigacja była na osobnym palmtopie albo w formie 3" ekranu w samochodzie, aktualizacje kosztowały po 1000zł, a dla pozostałych była mapa papierowa. Dzisiaj już w większości bezprzewodowy carplay z google mapami online, yanosikiem i muzyką yt/spotify to
Dla mnie top to android auto/apple carplay. W 2010 nawigacja była na osobnym palmtopie albo w formie 3" ekranu w samochodzie, aktualizacje kosztowały po 1000zł, a dla pozostałych była mapa papierowa. Dzisiaj już w większości bezprzewodowy carplay z google mapami online, yanosikiem i muzyką yt/spotify to
#pomocy #nauka
Pozdrowienia dla ojca i powodzenia na obronie!
Mój ojciec wstydzi się odebrać Nobla z fizyki kwantowej, bo niby już komisja mu przyznała, ale trochę za stary jest a koledzy dostali nagrody 10 lat temu : < Mirki, czy to obciach?
Wspieraj ojca!
Co do gadania z kimś - ojciec nie chce,
@TaKillya1: O rety, nie czytałem tej uchwały. Ostatnio mu mówili, ze na dobrą sprawę nie ma terminu, bo prawo nie działa wstecz i przewodu mu nie mogą zamknąć. Załamie się, bo miał szansę zrobić to za darmo.
Art 179 ust 4 ustawy wprowadzającej stanowi, że przewody wszczęte przed 1 X 2018 i, jak wynika z pkt 5 przysłanej informacji, również przewody, które zostaną wszczęte do 30 IV 2019 a nie zostaną zakończone do 31 XII 2021, zamyka się.