Wpis z mikrobloga

Ech, cały dzień stracony, nic nie zrobiłam (oprócz znaliziska na głownej, ale to nie wymagało pracy). Obejrzę sobie odcinek #himym i idę spać, jutro wstaję rano o 5 i się uczę, potem nie idę na wykłady, bo się uczę, potem idę na angielski, robię obiad i się uczę. Oświadczam, że tak będzie i jeśli ktoś mnie zobaczy na mirko i skojarzy to proszę i upomnienie, że nie mam prawa tu jutro być. Koniec orędzia, dziękuję, #dobranoc

#oswiadczenie #studbaza #prawo
  • 7
  • Odpowiedz
@Shagga: niestety, ale z doświadczenia wiem, że nie zrobisz tego, o czym piszesz. Po pierwsze:

Obejrzę sobie odcinek #himym i idę spać

to już pokazuje, co jest Twoim priorytetem. Nie jest to robota, tylko relaks. Bo całym dniu nic-nierobienia jeszcze sobie odpoczniesz oglądając serial. Po drugie:

jutro wstaję rano o 5 i się uczę, potem nie idę na wykłady, bo się uczę, potem idę na angielski, robię obiad i się uczę.
  • Odpowiedz
@majas: Wiem, moim problemem jest bezustanna cheć "relaksu" jak to nazwałeś, tak też wyglądał dzisiejszy dzień, więc już go nie będę zmieniać pod koniec. Nie umiem się zebrać do nauki jak mam trochę czasu więcej przed kolosem, czy tam jakiśm innym zaliczeniem, ale dziś przeszłam samą siebie. Pojutrze mam 2 trudne kolosy, więc dzień przed to już dobry moment żeby się zebrać, myślę, że nie wykonam planu w 100%, ale raczej
  • Odpowiedz
@Shagga: welcome to my world! Polecam moje ostatnie #gorzkiezale na mirko :D (albo i nie polecam :P) Chętnie porozmawiam o tym na PW, ale już nie dzisiaj, gdyż udało mi się ruszyć z miejsca, ale znam Twoją sytuację bardzo dobrze, gdyż sam z czymś takim walczę, chociaż to za mocne słowo, bo ostatnio bywam bliżej poddania. Ale spiąłem się, na mnie działa ucieczka z domu do jakiejś czytelni, czy to na
  • Odpowiedz