Aktywne Wpisy
Knamga +9
Dostałem projekt od stolarza, co byście tu zamienili poprawili? #budujzwykopem #remontujzwykopem
maikeleleq +6
Kontrola kluczyków (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Zobaczmy które auto ma najładniejszy kluczyk, tutaj od Audi A5 F5 FL i Cupry Formentor #samochody #motoryzacja
https://www.rp.pl/polityka/art19326771-sejm-nie-wyrazi-przez-aklamacje-solidarnosci-z-ukraina-sprzeciw-konfederacji
#konfederacja #neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
@Volki: Co było lewicowego w tym projekcie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Co było kiepskiego w tej uchwale Lewicy?
@Volki: Ale jak to, przecież Konfederacja jest ponad podziałami i jeżeli jakaś partia zaproponuje jakąś ustawę to oni nie sprzeciwią się jej tylko dlatego bo jest "PISowska" czy "POwska", tylko merytorycznie do niej podejdą ( ͡° ͜ʖ ͡°). Czyżby to Konfederacja okazała się totalną opozycją?
@Volki: Wiesz jak udowodnić, że ktoś jest czymś, o co go oskarżają? Wystarczy zaobserwować że zacznie on(albo oni) po jakimś czasie próby odwracania kota ogonem, oskarżając o to samo ludzi, którzy wcześniej go o to oskarżali. I taka osoba robi to czasami bez kontekstu na siłe że aż bije to w oczy tak jak tutaj, gdzie kompletnie z dupy mi przypisałeś bycie ruskim trolem, gdzie ja nic pro rosyjskiego
@su1ik: A to Korwin jest po jakiejś innej stronie niż Ruscy?