Wpis z mikrobloga

@Nitro_Express: całkiem nieźle mu poszło, przecież to było coś jak audiencja u papieża xD
Raczej mocno stresująca sytuacja, masz 30 sekund na prezentacje a w głowie już wizje "Tom zaproponuje mi współpracę przy nowym Tobacco Oud Power".

PS. TF to jest gość (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Nitro_Express: Czy on tam nie pomylił zapachów i nie podał czegoś nie od Forda? Boże co za cringe. Dawno mnie tak nie skręciło z zażenowania XD Jeszcze ta babka dziękująca mu, która pewnie później musiała przepraszać Forda za tego dziwaka.
O tyle dobrze, że to było kilka lat temu kiedy Jeremy jeszcze w miarę normalnie się zachowywał. Teraz by #!$%@?ł piruet przed Fordem, klasnął i powiedział " I WANT TO HAVE
  • Odpowiedz
całkiem nieźle mu poszło, przecież to było coś jak audiencja u papieża xD

Raczej mocno stresująca sytuacja, masz 30 sekund na prezentacje a w głowie już wizje "Tom zaproponuje mi współpracę przy nowym Tobacco Oud Power".

@nastynas: Jakbym miał coś powiedzieć Tomkowi w tak krótkim czasie, to powiedziałbym tylko minimalną ilość słów, ale wolniej. Że miło uścisnąć dłoń osobie, która tworzy moje ulubione zapachy, zwłaszcza (i tu wymienić maksimum trzy nazwy).
  • Odpowiedz
@Nitro_Express: podejść do Toma i powiedzieć że podziwiasz jego prace i lubisz jego perfumki to jak podejść do laski 10/10 i spermić jaka jesteś sexi i dlaczego sama stoi xD

Próbował go zaciekawić "krytyką" Tobacco Oud, coś tam pykło coś tam nie pykło. Może Tom poprosi asystenta o sprawdzenie tego dziwnego gościa co go dziś spotkał. Na pewno po samych komplementach by go zapomniał po kolejnych 30 sekundach.
  • Odpowiedz
@nastynas: No w sumie...

Wypowiadałem się z perspektywy osoby, która nie jest zainteresowana współpracą z Fordem i takie spotkanie potraktowałbym wyłącznie jako krótki, ale ciekawy epizod.

uwielbiam Tomka. Nie stracił twarzy mając przed sobą jednego z wiodących, zapachowych influenserów.

@lysowsky: :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Nitro_Express: nie mogę tej mimiki opalonej babeczki na prawo od tf. Reakcja w 9 sekundzie, wtf xD. Jakby chciała wyskoczyć przed Toma Forda xD

Co jest takiego ekstremalnie szokującego ze tobacco oud był najbardziej komplementowanym zapachem jeremy ego?
  • Odpowiedz