Wpis z mikrobloga

@kumpek20: Range Rover P38, nie gnije, ale ma inne wady. Nissan X-Terra, mało ich, ale widziałem kilka od spodu i nie było żadnej rdzy (co jest dość ciekawe w przypadku japońców). Jeep Grand Cherokee, gniją tylko w prawej dolnej części tylnych błotników od strony drzwi, ale głównie tyczy się to dotyranych egzemplarzy.
  • Odpowiedz
@kumpek20: Mam Nissana X-Terre 3.3 LPG 2004r. jakbyś był zainteresowany ;) Jeśli chodzi o rdzę to jest raczej ok. Wymaga trochę poprawek ale spokojnie poniżej 25tys. zł będzie.
  • Odpowiedz
Jeep Grand Cherokee, gniją tylko w prawej dolnej części tylnych błotników od strony drzwi, ale głównie tyczy się to dotyranych egzemplarzy.

@BratProgramisty: Grandy gniją w obu tylnych ćwiartkach i nie muszą być mocno dotyrane, one mają zamiast normalnych mat wygłuszających piankę a'la poliuretanową wpuszczoną w ramach wygłuszenia, pianka przez lata wchłania wodę i gniją te ćwiary na potęgę. No i nie ma ramy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kumpek20: do 25k kupisz bardzo zadbanego terracana, Jeepy korodują mi xJ gnił. Za 25k dorwiesz też Santanę z silnikiem Iveco do importu z IT/E w świetnym stanie. W grę wchodzi jeszcze pajero III i w sumie tyle mam do powiedzenia.
  • Odpowiedz