Aktywne Wpisy
jmuhha +10
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +88
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
#oswiadczenie #takaprawda #p0lka #przegryw
Przynajmniej nie masz dzieci, wspólnego kredytu, i co najważniejsze: wrednej baby nad głową co truje życie.
Co do lasek to już po 20stce nie da się znaleźć takiej co nie miała FWB,ONS i innej szybkiej czy p-------j relacji.
@Jestembogaty: Jak kwiknąłem na głos (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Znaczy że wszystkie kobiety straciły niepowtarzalną szansę na życie ze zbiorem kompleksów, zamkniętych w pokracznym ciele? Teraz nastąpi fala samobójstw wśród #rozowepaski jak się dowiedzą, że ich życie właśnie straciło sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@akomutopoczebne: następny bywalec tagu #przegryw? przestancie p-------ć. wszystko co mam w życiu zawdzięczam sobie sam. i nikomu innemu, chyba że matce, bo mnie karmiła jak nie mogłem jeszcze pracować. Mam zajebistą robotę w IT, a teraz rozkręcam własny biznes. Wystarczy mieć trochę samozaparcia i pracować nad sobą.
Może i zawdziędzasz to sobie, ale najpewniej byłeś do tego predysponowany już od początku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz świętą rację. Twoje zachowanie jest wręcz wzorowe i należy się medal, bo nie jesteś spermiarzem i to jest najważniejsze. Jedyne, co możesz teraz rozważać, to kobietę która była w wieloletnim
Chlop ma 35 lat i chciałby dziewice, bez przeszłości. Taką tabula rasa, świętego Graala.
Niestety, nie masz 20 lat a kobiety w wieku 30+ mają już jakieś doświadczenia w związkach i nie można od nich wymagać zerowej przeszłości.
Zważ, że taka kobieta, która już coś w życiu przeżyła raczej wie czego oczekuje i powinna być bardziej dojrzała
@Badger-: a czy ja wymaga? Nie wymagam i dlatego dąłem sobie spokój.