Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +89
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +133
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
#inflacja
5x zupka instant - 10zł
cziperki - 6zł
kolka - 7zł
karma dla psa - 40zł xd
Kupilem dzis maslo , chleb, musztarde i zaplacilem 1400 zl...
@LastSeason: zamysł jest taki że twoje 140zł się zgadza XD
64+40+10+6+7 to 127zł, wystarczy żebyś brał droższe czekoladki albo karmę :D
@PiesLat2230: zamiast droższych czekoladek dorzućmy 3x szprot w pomodorach, antyperspirant za 10, cos podobnego do salami za 4zl, pieczyw za 10, u kadarka na promce za 10 xD wiecej juz raczej nie kupilem, max 5zl rozjazdu teraz xD
@LastSeason: sie antyperspirantu zachciało XD
ja teraz wróciłem z żabki, 58zł zapłaciłem za:
2x
@lipszczak: no, w sumie gotuję z 2 dni w tygodniu, było gorzej ale ceny skoczyły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiesLat2230: ILE?!?!?! To już u mnie jest taniej: https://groceries.morrisons.com/products/cadbury-dairy-milk-chocolate-bar-115131011
@PiesLat2230: jak można psa karmić gównem z marketu... Mam nadzieję, że OP tyle wydał bo kupił dobrą karmę, chociaż w tym budżecie też ciężko, ale może jakiś mniejszy worek.
@koniecswiatajestbliski: ten pies by lepiej jadł niż ja xD
@rimyi: w sumie z d--y, nie wiem po ile milki chodzą, bo nie jem czekolad
@koniecswiatajestbliski: jezu muszę powiedzieć babci żeby nie karmiła swojego psa resztkami z obiadu...