Aktywne Wpisy
dupox +65
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
#heheszki #humorobrazkowy #przegryw #blackpill #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #dogpill #teczowepaski #podrywajzwykopem #zwiazki #tinder
Komentarz usunięty przez moderatora
albo powinno się okłamywać że jest dobrze, albo walczyć i robić co się da żeby było lepiej.
Jak masz siłę i chęci na walkę to dobrze, szanuje i propsuje i wspieram mentalnie. Ja jednak nie mam już siły nawet się podnieść z łóżka.
Jedyne osiagalne dla cywilizacji i przerobione w historii rozwiązanie które widzę
Też miewam bojowe nastroje(coraz mniejsze jednak) ale rzeczywiście takie kwestie rozwiązują się same i raczej to wszystko będzie brutalne, szczególnie dla mężczyzn.