Aktywne Wpisy
diGIO +72
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +177
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Czy i jak mogę zaaranżować taki symboliczny ślub? Chodzi o ceremonię i niewiążący prawnie, a etycznie "kontrakt", który będzie dla mnie, partnerki i naszych bliskich znakiem, że planujemy ze sobą spędzić całe życie w rodzinnej atmosferze, jak kochające małżeństwo - i jesteśmy trochę "skazani na siebie", a rozstanie byłoby wyjątkiem wynikającym z bardzo poważnych okoliczności. Zależy mi, by uroczystość i kontrakt nie miały charakteru religijnego i żadnych wiążących konsekwencji prawnych (nie planuję dzieci, a w przypadku zwykłego cywilnego ślubu zbyt obawiałbym się o swój majątek, nawet w przypadku #intercyza).
Wszystkie przestrogi i informacje dot. praktycznej realizacji czy podobnych sytuacji będą mile widziane.
#pytanie #zwiazki #zwiazek #slub #prawo #rozwod
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61e71fe5f7bdff000a92a60a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora