Wpis z mikrobloga

#smartfon #android #androidone

Hej, czy w obecnych czasach warto jest brać telefon z android one?
W tej chwili posiadam Mi A2 Lite i byłem dość zadowolony z niego.

Myślałem nad Nokia X10 6gb ram jeśli chodzi o smartfon z android one (cena około 1300), lub jeśli telefon bez android one mysłałem o Moto G30 6gb (juz za 800 zł).

Ewentualnie jaki telefon byście polecili do 1000 max 1300 zł (wolałbym wydać mniej... ;-) ). Najlepiej conajmniej 6gb ram, jak bedzie 8 też bedzie oki :)
  • 26
@golden87: Na papierze nie wygląda źle, ale to już półtoraroczny telefon. Do tego jeśli patrzysz na niego w cenie 1499zł, to już jesteśmy w pułapie ceny promocyjnej na Samsunga A52s, który praktycznie w każdym aspekcie jest lepszym telefonem.
@cukru: tez wlasnie zdałem sobie sprawy że poleciałem od Motorolki za ~700 zł, do prawie dwa razy większego pułapu.... a tak naprawde w moim nieszczęsnym Mi A2 Lite wkurza najbardziej to ze jak czasem kopiuje blika z apki do jakiegos formularza na stronie, to potrafi mu zbraknac pamieci i albo strone zaladuje drugi raz po powrocie z apki bankowej.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@golden87: Poco ma świetne podzespoły w swojej cenie, ale odrzuca mnie nakładka MIUI i gabaryty tego modelu - duży, gruby i ciężki. Jak dla mnie niezbyt wygodna opcja, ale są osoby, którym to nie przeszkadza. Kiedyś można było go dostać za 899 lub 999 zł w zależności od wariantu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Obecnych promocji nie śledzę więc nie wiem po ile schodzi.

Z OnePlusami nie miałem