Wpis z mikrobloga

@Zielczan: no ja zaraz w Ping Ponga lecę, chwilę pograłem i niesamowity feeling ma ta gra.
-First steps
-First contact
-Elixir (hand tracking, piękna sprawa)
-Blade and Sorcery (kilka modów powgrywane praktycznie od razu, fajny sandbox)
-Thrill of the Fight
-BONEWORKS
-Eleven Ping Pong
-Moon Rider
-Tea for God
-Ancient Dungeon
-Black Hole Pool (fajne dla luźniejszej rozgrywki, bilard)
-Help Yoursefl (świetny pomysł na grę)
-Tiny Castles (hand tracking, ale nie
@Mattael: całkiem przyzwoity zestaw, ale ja też mam trochę różnych, będzie z 10-15 aplikacji, a łoję dzień w dzień w Moonridera i tak xD polecam Moss, bardzo fajna gierka, chyba trzecia w kolejności moja pod względem spędzonego czasu.
@Zielczan: no właśnie w ping ponga pograłem 40 min i świetne to jest, tylko bateria mnie powstrzymała :D Dobrze, że dodali sylikonową nakładkę.
no i strap strasznie leci. Zamówiłem jakiś za 85 zł Halo Strap, zobacze jak na nim będzie

@patrykoo09: do moonridera bezpośrednią się nie da, bo to nie jest aplikacja, tylko grasz w przeglądarce. Ale tam jest bardzo szeroka baza utworów, natomiast jak bardzo Ci zależy to możesz spróbować pobrać edytor beatmap, zrobić swoją i zuploadowac do nich na stronę, wtedy powinno być widoczne w moonriderze.
@Mattael: a można tam zainstalować na nim jakieś apki 3rd party? Albo coś czego oficjalnie nie ma w ich sklepie tylko mamy np plik .apk? Bo to chyba zmodowany android, nie?
@Qbol69 wiesz co, nie sprawdzałem, ale jest SideQuest jakiś który chyba na to pozwala. Możesz też gry ze steam vr odpalać przez Air Linka, ale polecam do tego mieć lepszego kompa i dobry router.