Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Van-der-Ledre_DVsiYimVww,q60.jpg)
Van-der-Ledre +99
Jest sobota, jest lista obecności. Jesteś, zapisz się nań..
#przegryw
#przegryw
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/e48490a6d53f810d4522f7354c874ff7a843135828baa0556a56b56c204c5435,w150.png)
![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/f2e621c3978d5fe7404492e8d2cc97d3526c014e79adfaf15f72addd2ac68f3e,q60.jpg)
Najbrutalniejsza, najgorsza i najbardziej przemilczana pigułka- #tagpill
Tak, moi drodzy. Głównym motorem napędowym waszego przegrywu jest tag przegryw na wykopie
Zanim tu wszedłem wiodłem o wiele lepsze życie, życie było bardziej kolorowe, o istnieniu Chadów nawet nie wiedziałem...
Mój kuzyn wszedł tu w kwietniu 2022 (ale nie ma konta). Od tego czasu praktycznie w ogóle nie wychodzi z domu, jego kręgi społeczne się zmniejszyły, radość z życia i charyzma całkowicie u niego
Tak, moi drodzy. Głównym motorem napędowym waszego przegrywu jest tag przegryw na wykopie
Zanim tu wszedłem wiodłem o wiele lepsze życie, życie było bardziej kolorowe, o istnieniu Chadów nawet nie wiedziałem...
Mój kuzyn wszedł tu w kwietniu 2022 (ale nie ma konta). Od tego czasu praktycznie w ogóle nie wychodzi z domu, jego kręgi społeczne się zmniejszyły, radość z życia i charyzma całkowicie u niego
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/7767b1c1a2a827826d000fcde92aee22122ea7fdd84166c21db219d881e7161e,w150.jpg?author=itsoverforme32445&auth=406fcf39ed9983927d1fb5fa009d9169)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ochroniarz jest od tego, żeby grzecznie poprosić, a jak ktoś mu odmawia to może zadzwonić na policję i poprosić o załatwienie sprawy zgodne z prawem. Ochroniarz, a zwłaszcza niekwalifikowany nie może cię dotknąć, dopóki nie stwarzasz zagrożenia zdrowia i życia. Osoba, ktora przyszła na zakupy i pozostawiła stojący rower nie stwarza żadnego zagrożenia.
Gdyby każdy rozporządzał cudzym mieniem, bo mu
@Nemayu: o przepisach przeciwpożarowych to pewnie nie słyszałeś
Komentarz usunięty przez autora
Wziąłby cię niezbyt apetyczny pan za rękę i tyle by cię widziano.
@Nemayu: ty się powinieneś leczyć człowieku jeśli uważasz, że przesunięcie roweru, ile by on nie kosztował, zasługuje na kopa w ryj na podłodze. Serio nie wiem jak można być tak seschizowanym na punkcie tej słynnej „własności prywatnej”, żeby usprawiedliwiać brutalne pobicie za delikatne przesunięcie przedmiotu.
Jeszcze
Dodatkowo w fajnym środowisku się obracasz jeżeli dla ciebie jest to powszechne zachowanie xD
Ale załóżmy do dyskusji, że
Najpierw powstał konflikt pomiędzy ludźmi, a następnie jeden z tych ludzi wbrew woli drugiego człowieka, którego wolę znał zaczął rozporządzać jego mieniem.
Twoje umniejszanie czynom ochroniarza udowadnia, że zupełnie nie rozumiesz przyczyny konfliktu, tego co się dzieje na ekranie. To nie jest zwykłe przesunięcie roweru. Byłoby nim, gdyby nie doszło wcześniej do rozmowy. Rozmowa wyglądała tak jak wyglądała i to ochroniarz eskalował
Czy powinien go kopać po twarzy? Nie, ale nic wielkiego z tego nie
Umknęło mi to, ale @r5678: słusznie zauważył, że ten typ nie był ochroniarzem. Ochrona musi posiadać napis ochrona na plecach, a ten typ ma zwykłe białe paski, które uznałem za napis. To, że to Rosja niczego nie zmienia. Ochroniarz MUSI być rozpoznawalny.
Sytuacja wygląda tak:
-Wchodzisz do sklepu i stawiasz rower
-Jakiś typ zaczyna się na ciebie drzeć i żywo gestykuluje
Zapytam jeszcze raz:
- czy rowerowi coś się stało?
- czy ochroniarzowi coś się stało?
Jest różnica między kradzieżą, a zuchwałą kradzieżą.
Czy jemu się coś stało? Tak, stało mu się. Doznał poważnej krzywdy psychicznej, dużo większej niż pobicie.
Czy zastosował środki adekwatne, równe jego krzywdzie? Nie wiadomo, bo ta jest niemierzalna.
Zapominasz też, że to nie ochroniarz, a jakiś agresywny typ co szuka zaczepki, szeryfuje i poniża innych ludzi w przestrzeni publicznej.
@Nemayu: XDDD
Opie ty o sobie chyba mowisz albo inne nagranie ogladales
Przełóż to sobie na tę sytuację:
@Nemayu: Tak, to tylko przedmioty, reakcja agresją jest dla zwierząt
Dzieci pewnie śmieją się z butów i wrzucają je do kosza, bo lubią dźwięk wpadających butów do kosza - na pewno. Wybierają buty konkretnej osoby przypadkiem.
A to że dales przyklad nijak sie odnoszacy do nagrania to inna sprawa xD
agresja agresor
1. «wrogie, zaczepne zachowanie się; też: silne negatywne emocje wywołujące takie zachowanie»
Kto wyskoczył z mordą i zaczepiał? Ten co ma mordę obitą.
Mój przykład to 1:1, ale dorośli zostali zamienieni na dzieci, a rower na buty.
Dzieci i dorośli to ludzie, a rower i buty to ich przedmioty osobiste.
Agresorem nie jest ktoś kto stosuje przemoc fizyczną. Agresorem jest ten kto zaczepia i wzbudza negatywne emocje. Zachowuje się wobec kogoś wrogo.
Nie twórz języka polskiego na nowo.
W akcie zaparkowania roweru nie ma agresji. Darcie mordy to agresja, rozkazywanie komuś poprzez zastraszanie to agresja, ruszanie cudzych rzeczy to agresja, szturchanie kobiety z dzieckiem, aby szła szybciej to agresja.
Dopiero wtedy właściciel roweru zastosował przemoc fizyczną, ale nie była ona
Mam nadzieje ze trollujesz a jesli nie to ze spotkam w zyciu jak najmniej ludzi takich jak ty