Wpis z mikrobloga

To uczucie kiedy budzisz się rano i myśląc o tym co by tu dzisiaj zrobić, z nudów przeglądając w łóżku komórkę trafiasz na połączenia PKP z twojej zapyziałej dziury. I widzisz jedno za 45 minut. I ta myśl "a może by tak dzisiaj zjeść obiad na krakowskim rynku"? Kocham życie po 30stce. Masz kasę, masz czas, nie masz zmartwień i co najważniejsze jeszcze ci się chce (ʘʘ)

Ar_0 - To uczucie kiedy budzisz się rano i myśląc o tym co by tu dzisiaj zrobić, z nu...

źródło: comment_1642326701gVWttvZ4LyCt3slIQTjjgE.jpg

Pobierz
  • 76
@Ar_0 Jakbyś miał dzieci to by tak różowo nie było xD

@sroczka007: a jakbym miał dzieci i miliony $$$ na koncie to też by było zajebiście :D.
Nie pcham się w to co do życia nie jest mi potrzebne, za to wykorzystuję w 100% to co już mam ( ͡° ͜ʖ ͡°). I uwierz, jakbym miał dzieci to dzisiaj też byśmy razem gdzieś wybili z domu (
a w kasie dowiadujesz się że taniej byłoby pojechać samochodem

@stassma: wiesz, w sumie z ciekawości sprawdziłem. SRC -> KRK = 150km. Mój wehikuł bierze około 7L/100km. Na 150km będzie około 10,5L. Przyjmując 5,5 za litr 95 masz łącznie 57,75 PLN. Dodaj do tego koszt A4 SK->KRK. Z kolei normalny bilet TLK bez jakichkolwiek zniżek to niecałe 35 PLN tak więc nie, nie jest taniej autem :)

@Ar_0 to opowiedz

@
Ar0 - > a w kasie dowiadujesz się że taniej byłoby pojechać samochodem
@stassma: wies...

źródło: comment_1642347151lNg9ZtsyB4X6wleeCjUUBe.jpg

Pobierz
@Ar_0 Kraków here, chyba zainspirowałeś mnie do ruszenia dupy w weekend i odwiedzę Racibórz za tydzień. Polecisz jakąś restaurację? Najlepiej z regionalną kuchnią :)
braki w wykształceniu i to na poziomie podstawówki to nie żarty.

Życie po trzydzieścistce. Może w tym wieku już wypadałoby umieć to poprawnie zapisać ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@tomilipin: @ArchDelux: co poradzisz jak nic nie poradzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

no twoje życie pełne nudów brzmi w pytę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ligniperdus: nie pytaj co się
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ar_0: Racibórz też jest spoko( ͡° ͜ʖ ͡°) ostatnio mnie #!$%@?ła pizzeria koło starej komendy policji. Pyszne jedzenie.