@czykoniemnieslysza przecież to jest foto z wiosny (ew jesieni, ale zielone liście temu przeczą), więc bardziej 15° i z pewnością nie "zapach lata"... No i chłop ma kurtkę, a nie goły bebzolek
@czykoniemnieslysza chyba zapach trawy i wszechobecnych jej pyłków. Pot się leje z każdego centymetra ciała a Ty umierasz od braku cienia w betonowej dżungli. Dziękuję, zostanę przy zimie
@wojtoon: faktycznie, mój błąd. Spojrzałem trochę na szybko i zmyliła mnie trochę kabina, bo błotniki sa jakoś tak bardziej na zewnątrz jak w 60, w 30 można elegancko siedzieć w środku. pozdr
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
Oczywiście, że trzydziestka. Z takich oczywistości to maska sześćdziesiątki wystaje przed przednią oś.
Komentarz usunięty przez autora
¯\_(ツ)_/¯
Z ciekawostek, o które nikt nie pytał: To właśnie bakterie, które promieniowce odpowiadają za zapach niedawno zaoranego pola.
@mysie_uszka: Widzisz synku? Tak wygląda interpunkcja. ( ͡°
@mysie_uszka: a po polsku można? xD Brzmi jak fajna ciekawostka ale nie rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)