Aktywne Wpisy
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Metylo +12
Który z was jest taki obrotny
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Jeszcze kilka tygodni temu miałem kontakt z pewną dziewczyną, jasno dawała znaki że chce czegoś więcej. Ostatecznie zakończyła znajomość kompletnie mnie ghostujac, sprawdzając jej fb okazało się że ma chłopaka.
Możecie myśleć, że to historia jakich pełno i będziecie mieć rację. Kilka miesięcy temu po prostu byłbym wściekły i na tym by się to skończyło. Jednak nie tym razem. Tym razem doszła do mnie świadomość jakie to żałosne. Ktoś kto stara ci się wmówić że powinno się dać więcej zaufania i lepiej traktować kobiety (wiedziała o mojej działalności tutaj), nie chce bycia "tylko znajomymi" nie ma nawet odwagi zerwać kontaktu w cywilizowany sposób. Tysiące postów na wykopie i lata lenistwa wcześniej sprawiłyby że uznałbym fakt uczestnictwa w takiej sytuacji to nic niezwykłego. Tylko w tym jednym momencie przypomniało mi się to, co kiedyś było dla mnie codziennością. I zrozumiałem jak żałosna jest codzienność w wykonaniu niektórych osób.
Nie miałem nawet ochoty jej zjechać (choć zrobiłem to później, po butelce Granta). Po prostu dotarło do mnie jak żałosnym stało się moje życie. Z potężnie zdyscyplinowanego, wysportowanego i mającego wszystko pod kontrolą młodzika po kilku latach został hedonistyczny, nie kontrolujący impulsów, a tym bardziej otoczenia spaślak, któremu za kilka dni będzie bliżej do 30 niż 20.
Z niesamowitego życia które tworzyłem swoim wysiłkiem i zaangażowaniem spadłem do żałosnego poziomu. Części grupy tylko odrobinę odstającej od innych. Do poziomu cholernego normika. A to jest coś, czego mój narcyzm nigdy nie zaakceptuje.
Dlatego podjąłem decyzję o zmianach. Będę je co jakiś czas opisywał, ale na jakiś czas ograniczam media społecznościowe żeby polepszyć koncentrację i przestać kompulsywnie sprawdzać telefon. Niestety oznacza to też ograniczenie wykopu. Trzymajcie się zdrowo i dajcie #p0lka do wiwatu również w moim imieniu.
Over.
#blackpill #redpill #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #rozwojosobistyzvympayerem
"Jeśli nic nie zmienię to nic się nie zmieni. I dalej będzie #!$%@?"
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie wygrywem jest mieć życie które się lubi, patrzenie na to co się osiągnęło z dumą i myślą że jest w pytę.
Paraliż itp. to faktycznie przewalone. Tylko ile takich osób faktycznie jest na tagu ?
@vympayer: To nie jest możliwe, jeśli się miało #!$%@? rodziców, wg których jesteś nikim i wszystko robisz źle.