Wpis z mikrobloga

• 0
@retardo: Ooo kurde, powiesz coś więcej o bryce? Ojciec myśli żeby sobie kupić i fajnie by było mieć opinię z pierwszej ręki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dlomlo: Pytaj co chcesz wiedzieć.
Super samochód, nigdy mi się chyba nie znudzi. Prowadzi się świetnie, przyklejony przy każdej prędkości. Ilość mocy idealna jak na samochód pseudosportowy.
Zawieszenie nie jest takie odczuwalne jak ludzie piszą, połamany jechałem w fotce wyżej i tylko na kocich łbach było średnio. Z innych wad to mało pojemny bagażnik ale w 4 osoby + 2 pary nart daliśmy radę xD.
Brakuje systemów, które są w ST
  • Odpowiedz
@dlomlo: I jak po jakimś czasie oceniasz względem e39? Wiem, że to dwa różne samochody ale może masz jakieś przemyślenia ( ͡º ͜ʖ͡º) Ja mam teraz właśnie e39 2.2 i nie powiem, gdzieś chodzi po glowie taka fiesta st
  • Odpowiedz
  • 0
@wyinwidualizowany: Skończyło się tak, że 4 miesiące temu babka wjechała w tatę jak jechał Fiestą i z fiesty nic nie zostało. Teraz mam nowego focusa st i... to nie to samo. Dużo więcej frajdy jest w takim małym piździku niż w większym samochodzie.
Miałem E39 wcześniej, też z tym silnikiem nooo i jak mówisz, zupełne inne światy. Ja osobiście nie potrzebuję luksusów i wygody, jeszcze młody jestem, bardziej mi zależało na
  • Odpowiedz