Wpis z mikrobloga

• 0
@push3k-pro: Szukałem 4 miesiące i dałem 45k. W sumie obejrzałem przed nim 4 samochody i każdy jeden według właściciela perełka, a na miejscu ślady jak po karambolu. Zakup takiego auta to katorga xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Turyferariusz: Nope, szperę mają dopiero nowsze fiesty ST w pakiecie performance. Tutaj są do kupienia specjalnie dla tego modelu, ale ciężkie do dostania i drogi interes xD
  • Odpowiedz
  • 1
@push3k-pro: Ale też kupiony w salonie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Niestety budżet pozwalał mi na zakup co najwyżej nowej Dacii w wersji Über bieda, albo dwudziestoletniej klasy premium. Albo małego marzenia fana motoryzacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dlomlo: masz już opony na lato? Tylko nie kupuj Micheline Pilot Sport 4, bo to się w ogóle nie chce odpychać na tych oponach. W zakrętach jest spoko, ale przy ruszaniu to zwiniesz cały asfalt w okolicy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@spunky: Witam kolegę, szerokości życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeszcze nie mam letnich, myślałem o Goodyear Eagle F1, świetnie sprawowały się w poprzednich samochodach i myślę że tutaj też będą się sprawdzały
  • Odpowiedz
  • 0
@dlomlo a skad jestes. Bo jak z Wrocławia to se zeby wybijesz xD

Zwykle zawieszenie we Fieście to juz taczka a tu czytam obnizane
  • Odpowiedz
@dlomlo: Ile to ma koni? Mój Mercedes c200 ze 198KM podobnie pali, a podejrzewam że znacznie cięższy jest. Na autostradzie przy spokojnej jeździe to i 5.5 litra pójdzie.
  • Odpowiedz