@push3k-pro: Szukałem 4 miesiące i dałem 45k. W sumie obejrzałem przed nim 4 samochody i każdy jeden według właściciela perełka, a na miejscu ślady jak po karambolu. Zakup takiego auta to katorga xD
@Turyferariusz: Nope, szperę mają dopiero nowsze fiesty ST w pakiecie performance. Tutaj są do kupienia specjalnie dla tego modelu, ale ciężkie do dostania i drogi interes xD
@push3k-pro: Ale też kupiony w salonie ( ͡°͜ʖ͡°). Niestety budżet pozwalał mi na zakup co najwyżej nowej Dacii w wersji Über bieda, albo dwudziestoletniej klasy premium. Albo małego marzenia fana motoryzacji ( ͡°͜ʖ͡°)
@dlomlo: masz już opony na lato? Tylko nie kupuj Micheline Pilot Sport 4, bo to się w ogóle nie chce odpychać na tych oponach. W zakrętach jest spoko, ale przy ruszaniu to zwiniesz cały asfalt w okolicy ( ͡°ʖ̯͡°)
@spunky: Witam kolegę, szerokości życzę ( ͡°͜ʖ͡°). Jeszcze nie mam letnich, myślałem o Goodyear Eagle F1, świetnie sprawowały się w poprzednich samochodach i myślę że tutaj też będą się sprawdzały
@dlomlo: Dej spalanie, mam chorego forda ( ͡°ʖ̯͡°) powoli się rozglądam za 2 etatem żeby na wahe urobić, mi z trasy pokazuje 9l a miasto to nawet wole nie wspominać :(
@dlomlo: Ile to ma koni? Mój Mercedes c200 ze 198KM podobnie pali, a podejrzewam że znacznie cięższy jest. Na autostradzie przy spokojnej jeździe to i 5.5 litra pójdzie.
@spunky: Na klubach ST ludzie się dzielą informacjami w okolicach 1200 kg bez kierowcy, czyli lekką ręką 1270 kg("pod 1300") według normy ważenia samochodów, by wpisać kwit w homologację.
Może i niewygodny, ale za to dużo pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja
@dlomlo: A. Używany. Myślałem, że nowy.
Komentarz usunięty przez autora
Zwykle zawieszenie we Fieście to juz taczka a tu czytam obnizane
@bartosaq: Takiej fieście bliżej do 1300 kg, a nie 1100.
Czyli auto jest raczej ciężkie. Duże premiumy z małymi silnikami potrafiły ważyć po 1400 kg.