Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +59
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
#lidl
No są pralnie, korzystam regularnie za pare €.
Nie. Po prostu staram się przetłumaczyć jak dziecku, że w sklepie zapłaciłeś za obsługę. Zgadnij dlaczego w mojej okolicy w DE mimo ze mam Lidla, netto, Aldi, reala, edekę i rewe
Ja lubię miec alternatywe, zwlaszcza jak moge zaoszczedzic choćby pare minut :)
@nie_swiruj: Mnie jedyne co przeraża że aktualnie macie produkty droższe niż w DE (gdzie zarabia się o wiele więcej) i jeszcze ze wzwodem lecicie do kas samoobsługowych zamiast zawołać kierownika sklepu i wymusić
Przykladowo kupujac alko, fajki czy jakies ultra lekkie rzeczy typu gabka, ew pieczywo.
Ostatnio widzac kolejke zrobilem wieksze zakupy. Wrzucilem wszystko na kase i czekam na potwierdzenie alko. Po 10 minutach spakowalem to w #!$%@? i poszedlem do normalnej kasy, bo nie doczekalbym sie obslugi, bo "nie ma czasu"
Jest taki młody w "moim" Lidlu i zawsze tylko jak on czuwa to co chwilę jest błąd wag. Zauważyłam że #!$%@? ustawił margines błędu wagi na 1g xDD
Chyba tylko po to żeby biegać po klientach i wyglądać na zapracowanego