Wpis z mikrobloga

@Shelman: ale wiesz że im bardziej lewackie zwyczaje tym bardziej ludzie są właśnie egoistyczni i szanujący siebie samych xd? To konserwatyzm wbija facetom do głowy, że facet MUSI utrzymywać rodzinę, być duży i silny, nie płakać, nie mieć chorób psychicznych etc xD
  • Odpowiedz
@GearIsGreat: Dokładnie :D a kucostwo z wykopu dalej się podnieca że "cienżkom pracom dojdem do sukcesu". Czyli co, robotnicy i sprzątaczki to ludzie sukcesu? XD
W "lewackiej Szwecji" kobiety są prawdziwie wyzwolone, czyli mają swój hajs i nie muszą żerować na bogatych facetach. Dlatego zasobność portfela ma tam drugorzędne znaczenie przy doborze partnera.
  • Odpowiedz
@PanzerkampfwagenIV: nie jestem fanem Szwecji i lewakiem też bym się nie nazwał , ale co by nie mówić to właśnie kucowe i konserwatywne p---------e najbardziej krzywdzi facetów xd nie bez powodu w bardziej lewicowych krajach jest mniejszy procent samobójstwa wśród mężczyzn
  • Odpowiedz
@Shelman: a skąd wiesz? Znasz kobiety z innych krajów? Z mojego doświadczenia Polki są mniej wyzwolone seksualnie i dużo pozniej rozpoczynają inicjację seksulaną niż Belgijki, Niemki, Francuzki czy Brytyjki. Być moze wlasnie przez wpływ konserwatywnego i katolickiego wychowania.
  • Odpowiedz
  • 3
@Shelman
Na podstawie jakich danych powstała ta mapa? Nie próbuje tutaj bronić p0lek, w żadnym wypadku, ale wiara w prawdziwość tego typu mapek, których opracowanie nie ma żadnych naukowych podstaw jest po prostu głupie. Równie dobrze te kolory można było nanieść losowo.
  • Odpowiedz
  • 3
@se_mallo
No dobra, ale ja przecież zadałem zasadne pytanie - skąd dane do tych mapek. Przecież masz rozum i dobrze wiesz, że odpowiedź "wszyscy gadają" można sobie o kant d--y rozbić. Konkrety.
  • Odpowiedz
@se_mallo: Nigdy nie słyszałeś tego tekstu a piszesz jakby każdy obcokrajowiec (których pewnie też nie znasz XD) ci to mówił. Norwegia na żółto XD Mieszkaniec GB czy Holandii mówiący, że polki są puszczalskie to jak polak mówiący arabowi, że ich kobiety ubierają się wyzywająco. To po prostu nie ma sensu.
  • Odpowiedz