@Kiedys_Mialem_Fejm: co robicie z tymi wszystkimi milionami od rządu? Ja już buduję trzeci dom, ale to #!$%@? można dostać. Kończysz jedno, a tutaj już przychodzi listonosz z walizką kasy i mówi, że to od rządu. Ehhh.
@Kiedys_Mialem_Fejm: to jest niepojęte jak oni potrafią zmanipulować i obrócić w słowach wszystko co #!$%@? na swoją korzyść a winę zrzucić na Tuska xdd
@Kiedys_Mialem_Fejm: Wiem! Wprowadźmy ustawę że każda firma dostaje od rządu 10 000 000 zł dotacji miesięcznie ale w tej samej ustawie wprowadzamy że każda firma płaci 10 002 000 zł podatku miesięcznie.
Według GUS w Polsce aktywnych jest 4 miliony firm także ta ustawa zapewnia 40 BILIONÓW pomocy od rządu dla firm miesięcznie! A obroty Polskich firm wzrosną o 480 BILIONÓW złotych rocznie, ja #!$%@? na co oni czekają?!?!
#bekazpisu #polska
Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej*
Według GUS w Polsce aktywnych jest 4 miliony firm także ta ustawa zapewnia 40 BILIONÓW pomocy od rządu dla firm miesięcznie! A obroty Polskich firm wzrosną o 480 BILIONÓW złotych rocznie, ja #!$%@? na co oni czekają?!?!