Aktywne Wpisy

Myslovitz +474
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
źródło: temp_file5446497774422504418
Pobierz

#oculus #oculusquest2
Ten jest za krótki i prosty. Ja kupiłem taki i jestem bardzo zadowolony: https://allegro.pl/oferta/kabel-typ-c-szybkie-ladowanie-dlugi-6m-katowy-90-10963292795
Ale jak pisał Piootreks, jeśli nie zamierzasz brać samego Oculusa do znajomych ze słabym WiFi (poniżej standardu 5) to kabel jest w zasadzie zbędny, lepiej dołożyć drugie pięć dych i kupić sobie nowego AP'ka.
@BIPTOA: Orange Funbox 2.0 - AC w paśmie 5 GHz [802.11ac 3x3 1300Mb/s]) czyli da radę tylko musisz mieć rozdzielone sieci 2.4GHz i 5GHz i podłączyć się do tej 5GHz.
@Niebadzlosiem: dziękuje, właśnie wiedziałem że coś budżetowego jest.