@Bl4ckyy: cos w tym styli kryminal, dramat. no chyba, ze jakies klimaty fantasy? :P przygodowy? co Ty uwazasz za dobre( ͡°͜ʖ͡°) moze mi siadzie, bo juz ciezko mi cos znalezc xd
@Kieres: po przeczytaniu twojego komentarza od razu zabrałem się za oglądanie 5 sezonów zleciało w mgnieniu oka, masz może jeszcze coś ciekawego do polecenia?
@LewandRobertowski: Most nad Sundem w podobnym klimacie. Po Bodyguard szukałem czegoś podobnego i trafiłem na Line of duty. Fajny i krótki, obejrzysz pewnie w jeden wieczór jak się wciągniesz. Jako ostatni polecam Undercover, pierwszy sezon super, drugi mnie nie porwał i rzuciłem w połowie.
@Kieres: dzięki za propozycje, na pewno w wolnej chwili zabiorę się za jedną z nich i wrócę tu kiedyś z opinią. A wiesz może kiedy będzie 6 sezon linę of duty na netflixie albo czy gdzieś można obejrzeć z napisami? Jeszcze na tak zaawansowanym poziomie nie jestem, żeby się porwać na oglądanie bez napisów.
#peakyblinders #seriale
przygodowy?
co Ty uwazasz za dobre( ͡° ͜ʖ ͡°) moze mi siadzie, bo juz ciezko mi cos znalezc xd
Mandalorian
Lucyfer
Wheel of time (niedawno wyszedł, bardzo fajny)
Arcane
Po Bodyguard szukałem czegoś podobnego i trafiłem na Line of duty. Fajny i krótki, obejrzysz pewnie w jeden wieczór jak się wciągniesz.
Jako ostatni polecam Undercover, pierwszy sezon super, drugi mnie nie porwał i rzuciłem w połowie.