@FoxX21: Ja tylko życzę im, żeby nie musieli przekonywać się na własnej skórze o tym. Bliska mi osoba zachorowała na zapalenie płuc, przy czym w dodatku zachorowała też na koronawirusa - który w jej organizmie zasiał ogromne spustoszenie i spowodował nieodwracalne zmiany na płucach, więc to ją jedynie dobiło i (pogorszył i przyspieszył i tak już ten beznadziejny stan, w jakim się znajdowała - tak skracając to wszystko)
Bliska mi osoba zachorowała na zapalenie płuc, przy czym w dodatku zachorowała też na koronawirusa
@Stokrotka10: Wiek, waga, przebyte choroby, dolegliwości... Bo zgaduję, że nie był to wysportowany, zdrowy wcześniej 30-latek.
Moja ciotka też złapała covida, ale mając sporo ponad 70 lat i od lat lecząc się na cukrzycę, przez którą straciła jedno oko, na drugie ledwo widziała i było ryzyko, że je też straci. No ale szczepmy 12-latków, bo nowe
@SamiecAlfa-official: No okej, ale zauważ, że ja tu nie wspomniałam ani razu o szczepionce, więc nie wiem, po co to tu wtrącasz. Nie chcesz się szczepić, to twoja sprawa. Ten komentarz nie miał na celu nikogo zachęcać/nakazywać, czy też przekonywać kogoś twardo do szczepienia, jednynie kierowałam się chęcią podzielenia się swoją osobistą historią. Mam nadzieję, że teraz to rozumiesz.
Czekam z utęsknieniem na filmy z telegrama czy sadola jak abramsy i leopardy #!$%@?ą na pełnej na russkie pozycje, a ci spieprzają.... sorry, robią taktyczny zorganizowany odwrót zostawiając za sobą brązową, śmierdzącą smugę dymu #wojna #rosja #ukraina
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-covid-19-historie-szpitalne-kocham-i-zegnam/0lxlg8v,79cfc278
#koronawirus #szczepienia #szury #antyszczepionkowcy
@Stokrotka10: Wiek, waga, przebyte choroby, dolegliwości... Bo zgaduję, że nie był to wysportowany, zdrowy wcześniej 30-latek.
Moja ciotka też złapała covida, ale mając sporo ponad 70 lat i od lat lecząc się na cukrzycę, przez którą straciła jedno oko, na drugie ledwo widziała i było ryzyko, że je też straci. No ale szczepmy 12-latków, bo nowe
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora