Właśnie mam tak z Elite Dangerous i Monster Hunter World. Strasznie mam ochotę pograć, ale poogarniać na nowo te gry mnie przeraża i tkwię w takim limbo (・へ・)
@BlackReven: Czasami mam ochotę pograć w np: 1. Squada, ale tam pełne serwery są tylko wieczorami na 2/3h 2. Wieśka, ale w 1 jest ten beznadziejny drugi rozdział, a w 3 jest na początku ten nudny wątek Barona 3. SWToR to już nie pamiętam prawie nic, kupiłem raz abonament na miesiąc (wykorzystałem może połowę) i od tamtej pory nie zagrałem ani razu xD 4. Tarkov to może fajnie by się
@JustKebab: teraz tarkowa to i tak srednio bo im serwery nie zyja od poczatku tego wipa, eq sie nie da w wiekszosci czasu przelozyc normalnie (ale w meczu chociaz jest ok)
@KrowaMleczna: Ja sobie Tarkova odpuściłem jak dodali mechanikę found in raid, więc już sporo czasu temu. Czasami mam ochotę wrócić, ale przeważnie jeden raid wystarcza, żebym stracił wszelkie chęci gry.
Właśnie mam tak z Elite Dangerous i Monster Hunter World. Strasznie mam ochotę pograć, ale poogarniać na nowo te gry mnie przeraża i tkwię w takim limbo (・へ・)
1. Squada, ale tam pełne serwery są tylko wieczorami na 2/3h
2. Wieśka, ale w 1 jest ten beznadziejny drugi rozdział, a w 3 jest na początku ten nudny wątek Barona
3. SWToR to już nie pamiętam prawie nic, kupiłem raz abonament na miesiąc (wykorzystałem może połowę) i od tamtej pory nie zagrałem ani razu xD
4. Tarkov to może fajnie by się