@czeskiNetoperek: nie wierzy w szczepionkę ale wierzy w cudowną moc wierszyka recytowanego do wszechmocnego dziadka mieszkającego na chmurce, który nie lubi gejów i masturbacji ( ͡°͜ʖ͡°)
@Juzef: Wolność od szczepionek bo jego zdrowie, jego problem i nic państwu do tego. No chyba, że złapie Covid, to wtedy państwo ma obowiązek się nim zająć bo on składki płaci. ( ͡°͜ʖ͡°)
@czeskiNetoperek: dzisiaj wlasnie tesciu zmarl dwie szczepionki jako powod wpisali niewydolnosc oddechowa spowodowana covid. napisalem posta na wykop z cala historia pare godzin temu ale oczywiscie cenzura i usuneli z wykopu.
@Ordo_Publius: sooner than later to zrobią. Gdy Aśka otrze łzy i zbierze się w sobie, by odwiedzić padre w szpitalu, to zobaczy, jak wygląda człowiek podpięty pod respirator. Przelęknie się, że to maszynka do eutanazji (foliarstwo zawsze bierze górę nad rozumem w takiej sytuacji) i sama uwolni tatusia od tlenu ( ͡º͜ʖ͡º)
@czeskiNetoperek: też mam takiego jednego znajomego. Od początku pandemii wrzucał jakieś gówno artykuły o plandemii, wyzywał tych co sie szczepili, chodził na jakieś nielegalne rejwy w peaku pierwszej fali po czym jego mama wylądowała na covid (nieszczepiona) w szpitalu.Odpalił że rząda podawania jej jakiś gówno leków, nie chcą go wpiścić i będzie pozywać szpital lekarzy obdukcji zwłok, zabili ją w szpitalu. Później z kilka miesięcy wrzucania szurskich treści i umarłmu wujek
@youngpablo: wszedzie kasuja pewnie ze wzgledu na to ze jak to mozliwe zeby zaszczepiona osoba trafila na oddzial covidowy przeciez statystyki musza sie zgadzac. zreszta wiem, ze nie tylko ja mialem taki przypadek i takich ludzi jest wiecej
Szuryzm zabija.
#bekazprawakow #bekazszurow #medycyna #neuropa #konfederacja
Mam dla ciebie najkrótszy dowcip świata.
A brzmi on: "inteligentny konfederata" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później z kilka miesięcy wrzucania szurskich treści i umarłmu wujek